Rodean şi Romică David, pe lista de achiziţii a Industriei Galda de Jos | Paul Ciucă: „Suntem în tratative cu cei doi jucători”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

romica-david-industria-galda Bogdan Rodean (fundaş lateral, 20 ani, ultima dată la AFC Unirea 1924 Alba Iulia) şi Romică David (atacant, 28 de ani, ex-Performanţa Ighiu) sunt principalele ţinte în campania de achiziţii în această iarnă pentru Industria Galda de Jos, divizionara terţă sperând să-i înregimenteze pe cei doi jucători liberi de contract.

Rodean a activat campionatul precedent la Performanţa Ighiu, a revenit la AFC Unirea 1924 Alba Iulia însă a părăsit echipa din Cetatea Marii Uniri după câteva etape, nemulţumit fiind de nerespectarea înţelegerii financiare, iar Romică David şi-a reziliat contractul cu Performanţa Ighiu, echipă ce este foarte aproape să abandoneze competiţia.

USR - Alegeri parlamentare 2020

„Suntem în discuţii avansate cu cei doi jucători, îi dorim şi sperăm să reuşim să-i convingem să joace pentru Industria în retur„, a confirmat antrenorul Paul Ciucă.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Industria Galda de Jos este cea mai bine plasată la mijlocul turului între combatantele din Alba ce activează în eşalonul terţ, iernând pe poziţia a 4-a.

Reunirea lotului va fi în 16 ianuarie, Industria dovedindu-se cea mai grăbită dintre grupările din judeţ, fiind stabilite deja partidele amicale, toate pe terenuri sintetice, cu Viitorul „Mihai Georgescu” Cluj, Universitatea Cluj şi FC Hermannstadt (o dublă).

Dan HENEGAR

3 Comentarii

VLAD 4 ianuarie 2017 at 18:49

Ce sa faca, impedecheatu de Romica la Galda? Acolo sant inaintasi peste el cu cinci clase,gen Cernea,Muresan,ce sa faca el acolo?sa frece banca sau sa fie demis Ciuca ca-l baga sai incurce pe ceilalti,ce a jucat la Ighiu? nimic, zero barat,poate la Baia mai, mai sa joace in alta parte deloc,mai traim si vedem!Vise deserte!

Ion 5 ianuarie 2017 at 19:15

l-am vazut pe romica pe vremea cand ighiul jucau la alba,in primele meciuri chiar m-a impresionat dar pe parcurs s-a vazut ca e foarte egoist si individualistmar strica atmosfera la echipa,vrea totul numai ptr el iar la ora actuala nu i-ar lua fata lui muri sau biba.rodean ar fi chiar un castig ptr. galda!

Gabi 5 ianuarie 2017 at 17:33

Așa dm primar împreună cu clanul primăria băgați bani in fotbal ca de acolo mai ciupiți cate ceva ca restu fac oameni in sat umblând cu miloaga gen patcu de joaca,ca pentru parc nu ați avut fonduri da pt fotbal aveți.RUSINE

Comentariile sunt oprite