Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Rodean şi Romică David, pe lista de achiziţii a Industriei Galda de Jos | Paul Ciucă: „Suntem în tratative cu cei doi jucători”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

romica-david-industria-galda Bogdan Rodean (fundaş lateral, 20 ani, ultima dată la AFC Unirea 1924 Alba Iulia) şi Romică David (atacant, 28 de ani, ex-Performanţa Ighiu) sunt principalele ţinte în campania de achiziţii în această iarnă pentru Industria Galda de Jos, divizionara terţă sperând să-i înregimenteze pe cei doi jucători liberi de contract.

Rodean a activat campionatul precedent la Performanţa Ighiu, a revenit la AFC Unirea 1924 Alba Iulia însă a părăsit echipa din Cetatea Marii Uniri după câteva etape, nemulţumit fiind de nerespectarea înţelegerii financiare, iar Romică David şi-a reziliat contractul cu Performanţa Ighiu, echipă ce este foarte aproape să abandoneze competiţia.

„Suntem în discuţii avansate cu cei doi jucători, îi dorim şi sperăm să reuşim să-i convingem să joace pentru Industria în retur„, a confirmat antrenorul Paul Ciucă.

Industria Galda de Jos este cea mai bine plasată la mijlocul turului între combatantele din Alba ce activează în eşalonul terţ, iernând pe poziţia a 4-a.

Reunirea lotului va fi în 16 ianuarie, Industria dovedindu-se cea mai grăbită dintre grupările din judeţ, fiind stabilite deja partidele amicale, toate pe terenuri sintetice, cu Viitorul „Mihai Georgescu” Cluj, Universitatea Cluj şi FC Hermannstadt (o dublă).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea