Rămâi conectat

Curier Județean

Ridicarea gunoiului menajer din orașul Teiuș va fi sistată: Recomandările autorităților locale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Autoritățile locale din Teiuș au transmis o serie de recomandări pentru cetățeni în contextul în care firma Polaris își va sista activitatea de ridicare a deșeurilor menajere, după ce activitatea gropii de gunoi din Târgu Jiu, unde se realiza transportul, a fost suspendată de către APM Gorj.

„Așa cum am fost informați cu toții din mass-media locală, în urma notificării nr. 6229/16.03.2021, primită de la societatea Polaris M. Holding SRL, care asigură colectarea și transportul deșeurilor menajere din municipiul Alba Iulia și alte 8 localități din județ, printre care și orașul Teiuș, sistează prestarea serviciului public de salubrizare!

Motivele sunt strict legate de faptul că, rampei de gunoi de la Targu Jiu, care prelua până acum prin operatorul Polaris, gunoiul menajer din Teiuș, i-a fost suspendată autorizația de mediu.

În această situație, până la reglementarea acestei acute probleme extrem de neplăcute pentru noi toți, dar a cărei rezolvare nu depinde de noi, facem un apel la spiritul civic al cetățenilor din orașul nostru, dornici să trăiască într-un loc curat, atât la bloc, cât și la locuințele particulare, să respecte câteva reguli minimale pentru traversarea cu bine a acestei situații de criză, neimputabilă administrației locale!

– Este obligatorie selectarea gunoiului menajer ( pet-uri, doze de aluminiu, sticlă, fier, reducând la minimum cantitatea de gunoi produsă în fiecare gospodarie și depunând elementele reciclate în containerele speciale!
– Gunoiul menajer rămas în urma selecției se depune în containere, în saci speciali pentru acest scop și nu la gramadă
– Vă rugăm, până la reluarea colectarii gunoiului menajer să rețineți în gospodăriile proprii pubelele de gunoi menajer și să nu le lăsați pe domeniul public, deoarece situația nu se rezolvă prin asemenea atitudini
– Aruncarea deșeurilor de orice fel la întâmplare se pedepsește, prin amenzi consistente și confiscarea mijloacelor de transport folosite pentru aceste acțiuni, conform legilor și hotărârilor în vigoare
– Orice faptă, care atinge sănătatea, protecția mediului, confortul și siguranța noastră, nu ezitați să o raportați la telefonul 0258/851101 sau 0726128938 Poliția Locală Teiuș.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vrem să trecem cu bine cât mai repede peste aceste inconveniente!”, au transmis autoritățile locale din Teiuș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea