Rămâi conectat

Ştirea zilei

Rezultatele definitive ale concursului de admitere la INM – Doar 3 candidați din Alba au obținut un loc de judecător sau procuror

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conform rezultatelor definitive publicate de INM, doar 3 din cei  7 candidați din Alba, care au luat note peste 7,00 la cele trei probe ale concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii, au reușit să obțină un loc de judecător sau procuror.

Aceștia sunt: Mărginean Ioan Alexandru (media generală 8,18); Roșiu Mihaela (media generală 8,16) și Cristea Virgil (media generală 8,003).

Concursul a fost organizat la nivel național, pentru ocuparea a 160 de locuri de auditori de justiţie, din care 80 pentru funcţia de judecător şi 80 pentru procurori. La finalizarea primului an de studii, auditorii de justiţie vor opta, în ordinea mediilor şi în raport cu numărul posturilor, pentru una dintre cele două funcţii, de judecător sau procuror.

După cele trei probe (cea scrisă eliminatorie, testul de verificare a raţionamentului logic și interviu), din cei 3.896 de candidați înscriși la examenul din acest au mai rămas 304, care au obținut punctaje peste baremul impus de regulament, astfel că cele 160 de locuri puse la dispoziție, s-au ocupat în funcție de media generală.

La acest examen, din județul Alba s-au înscris 55 de candidați, dintre care doar 7 au reușit să treacă baremul celor 70 de puncte la toate cele trei probe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea