Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Rezultate notabile ale sportivelor de la LPS Alba Iulia la naționalele de înot

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultate notabile ale sportivelor de la LPS Alba Iulia la naționalele de înot

Timp de patru zile, în perioada 9-12 noiembrie, s-a desfășurat, în Complexul de Natație din Otopeni, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori în bazin de 25 de metri.

La concurs au participat 280 de înotători, care au reprezentat 65 de cluburi. Liceul cu Program Sportiv – Clubul Sportiv Școlar Alba Iulia a participat cu 3 sportive junioare pregătite de profesorii Nicolae Bob și Marius Lobonțiu.

Deși au avut o pregătire necorespunzătoare, datorată închiderii bazinului de înot din Alba Iulia pentru reparații, sportivele au avut prestații foarte bune, calificându-se în 6 finale și obținând clasări în top 8. Astfel, Clara Adam a obținut calificarea în finalele B ale probelor de 50 de metri spate, unde s-a clasat pe locul 6 la junioare, și de 200 de metri spate, unde s-a clasat pe locul 7 la junioare.

Totodată a obținut calificarea în finala C în proba de 100 de metri spate, unde s-a clasat a cincea la junioare. Anda Opriș a obținut calificarea în două finale C, în probele de 50 de metri spate (locul 8 la junioare) și 100 de metri spate (locul 11 la junioare).

Maria Vlad s-a calificat în finala B a probei de 100 de metri fluture, clasându-se pe locul 9 la junioare. La sfârșitul acestei săptămâni, mai precis în perioada 17-19 noiembrie, va avea loc, la Bacău, Campionatul Național de Poliatlon pentru Copii de 10-11 ani, concurs la care vor participa și 10 înotători de la Liceul cu Program Sportiv-Clubul Sportiv Școlar Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea