Rezultate NEGATIVE, pentru elevii din anii terminali si personalul didactic din Alba, la testul pentru COVID-19: Câte teste au fost efectuate până acum

Potrivit DSP Alba, toți elevii și personalul didactic și nedidactic din unitățile din Alba, testați până în acest moment au ieșit negativ la testul pentru noul coronavirus.

„Astăzi au fost efectuate 226 de teste COVID-19 în laboratorul DSP Alba la elevi din ani terminali și personal didactic/nedidactic din unități de învățământ. Toate rezultatele sunt NEGATIVE. Comunicarea nominală a rezultatelor va fi efectuata prin intermediul structurilor ISJ Alba. Maine testarea continua în unitățile de învățământ”, a declarat directorul DSP Alba, Alexandru Sinea.

ELIT

Aproximativ 2000 de persoane – elevi, personal didactic și nedidactic, dar și personal medical școlar din municipiul Alba Iulia vor fi testate COVID-19 în contextul reîntoarcerii în școli din 2 iunie. Numărul elevilor din clasele VIII-a și a XII-a care urmează să intre la cursuri la începutul lunii iunie este de aproximativ 1.200. La aceștia se adaugă personalul didactic de predare (profesorii) dar și cel nedidactic, precum și medicii și asistenții școlari.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...