Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Rezultate IMPECABILE la Bacalaureat 2021, pentru opt elevi din Țara Moților: Nouă note de ZECE curat la Liceul „HCC” din Abrud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultate IMPECABILE la Bacalaureat 2021, pentru opt elevi din Țara Moților: Nouă note de ZECE curat la Liceul „HCC” din Abrud

Liceul „Horea, Cloșca și Crișan” din Abrud se poate mândri în acest an cu opt absolvenți cu rezultate deosebite la examenul de Bacalaureat, ei reușind să obțină note de 10 curat la discipline cum ar fi matematică, informatică, geografie sau anatomie.

Elevii moți au reușit astfel să se impună și la examenele naționale din acest an, prin ambiția de care aceștia au dat dovadă și de munca grea pe care au depus-o.

MATEMATICĂ-INFORMATICĂ

La clasa de Matematică-Informatică a Liceului „HCC” din Abrud, șase elevi au reușit să obțină note perfecte la examenul de Bacalaureat 2021, iar aceștia sunt:

Morar Timotei Cristian – nota 10 la Matematică și 10 la informatică

Oltean Denisa Maria – nota 10 la Anatomie

Felea Irina Maria – nota 10 la Informatică

Furdui Florina Mihaela- nota 10 la Informatică

Sicoe Maria Mihaela- nota 10 la Anatomie

Petruța Răzvan – nota 10 la Informatică

PROFIL PEDAGOGIC

La clasa cu profil Pedagogic al liceului din Țara Moților, două eleve au obținut note perfecte la Bacalaureatul din acest an, acestea fiind:

Goia Denisa Georgiana – nota 10 la Geografie

Burz Sorina- nota 10 la Matematică

Aceste rezultate remarcabile nu ar fi fost posibile fără implicarea profesorilor care i-au îndrumat constant pe elevi: Matematică- Stan Ioan Marcel, Informatică- Iancu Alina Marieta, Geografie – Costea Leontin, Anatomie- Mardare Monica

Liceul „Horea, Cloșca și Crișan” din Abrud se află, în acest moment, pe locul 9 la nivelul județului Alba, după numărul de note de 10 curat obținute la probele de Bacalaureat din acest an.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea