Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Rezultate BACALAUREAT 2014, pe EDU.RO. MEN va publica notele candidaților din sesiunea de toamnă

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultate BACALAUREAT 2014, pe EDU.RO. Ministerul Educației Naționale va publica luni, 1 septembrie, până la ora 12.00, rezultatele absolvenților care au susținut examenul de BACALAUREAT în sesiunea de toamnă. În aceiași zi, între orele 12.00 și 16.00 pot fi depuse contestații, care vor fi soluționate în 2 și 3 septembrie. Rezultatele finale vor fi afișate pe 4 septembrie.

rp_examen-bacalaureat2-300x199.jpgRezultate BACALAUREAT 2014 sesiunea de toamnă, pe EDU.RO. Absolvenţii de liceu promovează examenul de bacalaureat dacă îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor, la care rezultatele nu se exprimă prin note sau prin calificativ admis/respins, ci prin stabilirea nivelului de competenţă; au susţinut toate probele scrise şi au obţinut cel puţin nota 5 la fiecare dintre acestea; au obţinut cel puţin media 6 la probele scrise.

Rezultate BACALAUREAT 2014 sesiunea de toamnă, pe EDU.RO. La Bacalaureat 2014 sesiunea de toamnă, în județul Alba au fost înscriși peste 1.000 de absolvenți, la ultimele două probe fiind eliminați șase candidați.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea