Rămâi conectat

Ştirea zilei

REZULTATE ADMITERE 2020: Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a publicat rezultatele admiterii la programele de licență și masterat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a publicat rezultatele admiterii, duminică, pe site-ul oficial, vezi AICI rezultatele.

Pentru a afla la ce program de studii de Licență sau de Masterat au fost ADMIȘI, candidații trebuie să își verifice NUMĂRULUI DOSARULUI DE CONCURS care apare pe Fișa de înscriere și pe Legitimația de concurs și să-l caute în listele afișate pe site cu rezultatele Admiterii, în ordinea opțiunilor. Candidații vor găsi afișat pe site numărul legitimației personale, specializarea și tipul de loc pe care au fost ADMIȘI.

Urmează cea de-a doua etapă a Admiterii, cea a ÎNMATRICULĂRILOR, în care candidații declarați admiși trebuie să se prezinte la Universitate, conform calendarului Admiterii, pentru a-și confirma locul, a-și depune dosarul cu documentele complete și a semna Contractul de studii. După semnarea Contractului, își pot depune și cererea pentru obținerea unui loc în căminele studențești, pentru anul universitar 2020-2021.

Începând cu data de 20 iulie 2020, ora 9.00, candidații declarați ADMIȘI sunt așteptați la Universitate, în Comisiile Admiterii pe Facultăți, pentru a se înmatricula. UAB nu percepe nicio taxă de înmatriculare!

Reprezentanții Universității fac câteva precizări importante, în atenția candidaților:

Candidații ADMIȘI PE LOCURI FINANȚATE DE LA BUGET trebuie să ajungă la UAB pentru a-și confirma locul și a se înmatricula până la data de 24 iulie 2020! Candidații care au fost admişi pe locuri finanţate de la buget şi care NU își confirmă locul și NU se înmatriculează în perioada 20-24 iulie 2020 îşi pierd locul obţinut prin concurs. Acesta va fi redistribuit candidaţilor admişi, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere, conform opţiunii lor din fişa de înscriere. Listele în urma redistribuirii locurilor subvenționate neconfirmate în prima etapă de înmatriculări se vor publica în data de 27 iulie (candidații aflați inițial pe locuri cu taxă sau pe listele de așteptare sunt rugați să consulte și ei viitoarele liste!).

Candidații declarați ADMIȘI pe un loc la BUGET în a doua etapă (în urma redistribuirii locurilor – liste afișate în 27 iulie 2020), trebuie să ajungă la UAB pentru a se înmatricula până la data de 31 iulie 2020! Locurile neconfirmate prin înmatriculare vor fi redistribuite candidaților înmatriculați pe locurile cu taxă, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere, conform opţiunii lor din fişa de înscriere.

Candidații declarați ADMIȘI pe un loc cu TAXĂ sau la ID (învățământ la distanță), trebuie să ajungă la UAB, pentru a se înmatricula, până la data de 28 august 2020. Studenții admiși pe loc cu taxă sau la ID vor achita, la înmatriculare, ¼ din taxa de școlarizare anuală, specifică fiecărei specializări, conform Regulamentului în vigoare.

Universitatea a făcut publice, pe site, toate informațiile de interes imediat pentru candidați: documentele necesare pentru înmatriculare, calendarul înmatriculărilor, programul și locațiile comisiilor de Admitere, precum și câteva informații privind regimul circulației în instituție, în conformitate cu prevederile privitoare la măsurile de securitate sanitară. Astfel, pentru protecția candidaților și a personalului, UAB a pregătit un circuit sigur pentru toți cei care se vor prezenta pentru confirmarea locurilor și depunerea dosarelor. Intrarea în clădirile Universității și la Comisii se va face obligatoriu cu mască și trecând prin procedura de termometrizare (cu puncte în toate locațiile principale de intrare spre comisii), evitându-se aglomerația. Candidații vor fi ajutați de către persoanele desemnate să gestioneze fluxul de candidați, așa încât nu se vor crea cozi sau aglomerație. La venire și la plecare, candidații sunt rugați să respecte cu strictețe marcajele de direcționare amplasare în incinta campusului și în clădirile universității.

Pentru orice sfaturi sau probleme administrative, candidații au la dispoziție, în continuare, numerele de telefon și adresele de email pentru consultanță, special alocate pentru întreaga perioadă a Admiterii.

Îi felicităm pe toți candidații și îi așteptăm să se înmatriculeze, devenind, astfel, studenți UAB – studenții din inima Cetății!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea