Rămâi conectat

Actualitate

Rezultate Admitere 2014 la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (UAB)

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi au fost publicate rezultatele admiterii la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Astfel absolvenții știu dacă au intrat la programele de licență sau de masterat la specializarea dorită, la buget sau la taxă.

UAB01Conform calendarului, în perioada 28 iulie – 1 august are loc înmatricularea candidaţilor admişi pe locuri finanţate prin granturi de studii şi cu taxă, iar în perioadele 4 – 8 august, 11 – 14 august şi 18 – 22 august are loc înmatricularea candidaţilor admişi pe locuri cu taxă (realizată la nivel de secretariate ale facultăţilor).

Rezultate admitere 2014 la programele de licență și masterat ale Universității ”1 Decembrie 1918” din Aba Iulia

Amintim faptul că în 25 iulie a avut loc susţinerea probei scrise şi a probelor de aptitudini/eliminatorie/competenţă lingvistică (la specializările unde este cazul), iar în 26 iulie, ierarhizarea candidaţilor pe baza criteriilor de selecţie.

La Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, numărul total de înscriși, în sesiunea iulie-august, după prima opțiune este de peste 845 de candidați la programele de licență și 400 de candidați la programele de masterat. La aceștia se adaugă candidații de etnie romă, înscrii pe locurile speciale și candidații din Republica Moldova, în total aproape 1.300 de candidați. Cea mai mare concurență s-a înregistrat la următoarele specializări: Informatică, Drept, Contabilitate și informatică de gestiune, pedagogia învățământului primar și preșcolar.

Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia are în prezent patru Facultăți: Istorie și Filologie, Științe, Teologie Ortodoxă și Drept și Științe Sociale, fiecare cu multiple specializări la programe de licență și masterat, la zi sau la distanță la buget sau la taxă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea