Rămâi conectat

Ştirea Ta

Rezoluţii sexuale pentru anul 2011

Publicat

în

Începutul anului este momentul potrivit pentru a trage linie şi a face analiza anului ce a trecut. În plus, este şi momentul ideal pentru a decide ce vom face în continuare. Nici planul sexual nu trebuie omis atunci când îţi faci lista de rezoluţii pentru anul 2011. Iată câteva rezoluţii pe care ar trebui să le ai în vedere:
lAi grijă de plăcerea sexuală – Cea mai mare parte a plăcerii sexuale se învârte în jurul satisfacţiei bărbatului de lângă noi. Şi de aici apar tot felul de dileme: oare arăt bine deasupra? oare ar trebui să mimez orgasmul ca să nu se simtă prost? oare ar trebui să mimez orgasmul şi să-mi văd de viaţa mea? oare ar trebui să încerc şi poziţii noi? oare ar trebui să-i fac sex oral mai des? Anul acesta ar trebui să faci o prioritate din asigurarea plăcerii sexuale şi rezolvarea tuturor problemelor cu care te confrunţi în pat
lAi grijă de sănătatea sexuală – Din păcate, sexul nu este numai distracţie şi jocuri. Ai grijă de sănătatea ta protejându-te în timpul actului sexual, mergând la controale regulate şi asigurându-te că şi partenerul tău este sănătos. Dacă nu ai deja o metodă regulată de contracepţie, adresează-te medicului tău şi alege una potrivită. În ziua de astăzi există o mulţime de opţiuni: inelul, pilula, steriletul, plasturi şi desigur prezervativul.
lAi grijă de relaţia ta – Poate ţi se pare un clişeu, dar pentru fiecare femeie există un bărbat potrivit. Dacă încă nu l-ai găsit nu e cazul să disperi dar nici nu pierde timpul în compania celui nepotrivit. În plus, în niciun caz nu trebuie să stai în casă aşteptând ca „Făt Frumos” să-ţi bată la uşă.
lÎnvaţă din greşeli – Cu siguranţă la începutul lui 2010 ţi-ai produs o grămadă de lucruri şi cu siguranţă pe multe dintre ele nu le-ai realizat. Înainte de a-ţi stabili lucrurile de făcut pentru anul acesta, analizează ce ai putut îndeplini în trecut, unde ai greşit şi cum poţi face să eviţi acele greşeli. Dacă te-ai cuplat cu unul dintre bărbaţii cu care ţi-ai jurat că nu o vei face vreodată, ia atitudine în acest sens: şterge-i numărul de telefon şi orice dată de contact. Dacă obişnuieşti să te avânţi în aventuri de-o noapte nu uita de prezervative şi fii întotdeauna pregătită.

Publicitate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| ACCIDENT rutier în Alba Iulia: Coliziune între două autovehicule pe Calea Moților

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| ACCIDENT rutier în Alba Iulia: Coliziune între două autovehicule pe Calea Moților

Un accident rutier a avut loc vineri, 24 septembrie, în jurul orei 8.20, pe Calea Moților din municipiul Alba Iulia.

Potrivit cititorului ziarulunirea.ro, care ne-a trimis imaginile, este vorba despre o tamponare între un două autovehicule.

Cel mai probabil evenimentul rutier s-a produs în urma nerespectării priorității.

Electrica Furnizare Discount

Vom reveni cu amănunte.

Citește mai mult

Ştirea Ta

Patru SCANDALAGII din ALBA au fost reținuți după ce au tulburat liniștea publică pe fondul consumului de alcool

Publicat

în

Patru SCANDALAGII din ALBA au fost reținuți după ce au tulburat liniștea publică pe fondul consumului de alcool

Patru bărbați din localitatea Cergăul Mare, care sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, au fost reținuți de polițiști. Pe fondul consumului de alcool, ar fi provocat scandal, în timp ce se aflau pe o stradă din localitate.

La data 21 septembrie 2021, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față patru bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 30 de ani, toți din localitatea Cergău Mare.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, la data de 19 septembrie 2021, în jurul orei 23.00, în timp ce se aflau pe o stradă din localitate, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri, ar fi provocat scandal, tulburând ordinea și liniștea publică.

Electrica Furnizare Discount

Față de cei patru bărbați, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Vindecă-te, dacă poți! Micul, prea micul, dejun la Spitalul din Blaj

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Vindecă-te, dacă poți! Micul, prea micul, dejun la Spitalul din Blaj

În urmă cu două săptămâni reprezentanții Primăriei Blaj anunțau printr-un comunicat: „Veștile bune continuă pentru Blaj! Compania Națională de Investiții (CNI) a inclus pe Lista sinteză a subprogramului „Unități Sanitare” obiectivul de investiții „Construire clădire pentru secțiile Neurologie, Cardiologie, Gastroenterologie, Spitalizare zi și Izolator la Spitalul Municipal Blaj”! CNI va finanța astfel construirea unui nou corp de clădire, compus din demisol, parter și trei etaje, în curtea spitalului!”

Astăzi, Duminică, 19.09.2021, în mediul de socializare o persoană din județul Alba a postat o fotografie în care era prezentată porția de hrană a unui pacient, la Spitalul din Blaj, la micul dejun. Persoana adresează în mediul de socializare o întrebare: „Domnule, doctor, responsabil cu mâncarea, tu atât mănânci la micul dejun?”

Suma alocată pentru masa unui pacient internat în spitalele din România a fost și este un subiect extrem de discutat și dezbătut, este clar că acel cuantum alocat nu acoperă necesarul pentru o masă așa cum un om bolnav ar avea nevoie, dar de acolo până la acest tratament inuman este cale lungă, ireal de lungă, realmente sunt mai puține zeci de grame de „mâncare” per porție decât au să fie etaje la noul corp de clădire, iar despre beneficiile nutritive este de la sine înțeles că nu mai are nici un rost să discutăm.

Electrica Furnizare Discount

UPDATE: Primăria Blaj intervine pentru îmbunătățirea hranei în cadrul Spitalului Municipal

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare