Rămâi conectat

Actualitate

REZIDENȚIAT 2013: 14 candidați din Alba la examenul de duminică, 17 noiembrie

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

rezidentiat1Universităţile de medicină şi farmacie vor organiza, duminică, 17 noiembrie 2013, o nouă sesiune a concursului de Rezidenţiat. La nivel național s-au înscris 5.102 tineri absolvenţi, care vor concura pe 3.879 locuri şi posturi.

Din județul Alba s-au înscris 14 candidați dintre care 7 la Medicină, 6 la Medicină dentară și 1 la Farmacie după cum urmează:

*Medicină: Brici Sergiu Cătălin; Budian Lavinia Diana; Frum Radu Mihai; Lazăr Simona; Mocan Anca Mirabela; Popa Alexandra Bianca; Zugravu Iarina.

*Medicină dentară: Achim Adela; Csernatoni Eduard; Pepelea Mădălina Augusta; Rășinaru Nicoleta; Sabău Claudiu; Voina Alexandra.

*Farmacie: Neamțu Ioana Andreea.

La fel ca şi în anii anteriori, concursul se va desfăşura, descentralizat, în şase centre universitare din ţară: Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Tg. Mureş, Timişoara şi Craiova pentru toate domeniile, respectiv medicină, medicină dentară şi farmacie, pe baza tematicilor anunţate.

Candidații din Alba vor susține examenul în Centrul Universitar Cluj Napoca

Concursul se desfăşoară sub formă de test-grilă cu 200 de întrebări, pe o durată de 4 ore. Punctajul minim de promovare reprezintă 60% din punctajul maxim realizat la cele 200 de întrebări pentru fiecare domeniu. Punctajul minim de promovare se calculează la nivelul fiecărui centru universitar în care se organizează concursul.

Ocuparea locurilor/posturilor în specialitate se face în ordinea punctajului de promovare obţinut, pe fiecare centru universitar, în limita locurilor/posturilor publicate pentru fiecare domeniu în centrul universitar respectiv, alcătuindu-se o singură clasificare pentru fiecare domeniu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania Meteorologul ANM Mihai Huştiu a explicat că vremea a intrat într-un proces accentuat de răcire, iar începând de luni vom avea temperaturi și mai scăzute. Până la mijlocul săptămânii viitoare vom avea parte de ploi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea