Rămâi conectat

Sport

Reunire sub Drăgana: Metalurgistul Cugir, cu surprize în compartimentul ofensiv și Lucian Itu la timonă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sub Drăgana sună goarna! Metalurgistul Cugir are în această după-amiază, la ora 17.30, reunirea lotului, la timonă fiind simbolul fotbalului din localitate, antrenorul-jucător Lucian Itu, ce va începe al treilea sezon la rând din postura de “principal”.

Principala preocupare a oficialilor cugireni în această pauză a fost găsirea de soluţii la nivelul juniorilor. S-a rezolvat prelungirea împrumutului portarului Raul Opric (2002), de la UTA Arad, mijlocaşul Răzvan Voicu va rămâne (indifferent de localitatea unde va învăța în învăţământul superior), dar la primul antrenament sunt aşteptaţi mai ales tineri, jucători de la Academia de Fotbal Floreşti, Sport Team Bucureşti sau Viitorul Constanţa, care vor fi testaţi în următoarea perioadă de timp.

“Vrem să realizăm o pregătire bună, să «încărcăm bateriile», cum se spune. Ne propunem să ne menţinem în locurile fruntaşe, să fim la nivelul sezonului precedent”, a spus Lucian Itu. În campionatul anterior, “roş-albaştrii” au devenit campioni ai Seriei a 9-a, dar au pierdut cu SCM Zalău, prima dublă a barajului de promovare în Liga a 2-a

*Marian Codrea – revine

Se prefigurează mutări în ofensiva cugireană, în condiţiile în care Marius Lupu, golgheterul stagiunii precedente, ar dori să plece, dar până atunci, se va prezenta azi la reunire. Atacantul originar din Vadu Moţilor a mai fost testat de divizionara secundă Viitorul Pandurii Tg. Jiu, însă în cele din urmă discuţiile nu s-au concretizat. Metalurgistul Cugir este foarte aproape să dea o lovitură în avanposturi prin readucerea atacantului Marian Codrea (Unirea Alba Iulia). Masivul vârf, produs al fotbalului cugirean, ar reveni astfel la echipa unde a desluşit tainele “sportului rege” după trei ani în care a evoluat la FC Avrig, Crişul Chineu Criş şi Unirea Alba Iulia (4 goluri înscrise, în tur). Cugirenii voe efectua un cantonament centralizat în localitate, timp de două săptămâni, au stabilite 6 jocuri amicale, primul dintre acestea fiind sâmbăta viitoare, acasă, cu Retezatul Haţeg. Trupa de sub Drăgana este extrem de aproape să dispună de un preparator fizic ce a activat în Liga 1, o altă mutare ce ar însemna enorm în planul impactului mediatic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea