Rămâi conectat

Sport

Reunire în nocturnă pentru CS Ocna Mureș | Al. Giurgiu, Vasinc și Onciu, sub comanda lui Paul Ciucă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

24 ianuarie, ziua Unirii Principalelor, a fost ziua reunirilor pentru două divizionare terțe din Alba, Unirea Alba Iulia și CS Ocna Mureș.

Formația din orașul salin a avut prima ședință de pregătire la lumina reflectoarelor, iar sub comanda antrenorului Paul Ciucă s-au regăsit și 3 noutăți atacantul Vasinc (din Unirea, ultima dată la Someșul Dej), mijlocașul Al. Giurgiu (care a trecut azi și pe la Stadionul “Cetate”) și portarul Onciu (Arieșul Turda), plus alți câțiva jucători în probe, absent motivat fiind Cioplântă. La capitolul plecări figurează numele lui Tegbo, Frențiu, Ed. Mihail și Neșan, iar Hetea este testat în această perioadă de Someșul Dej (unde a ajuns și uniristul Pocol). Alex Petruș (22 de ani, fost la CFR Cluj 2, Sănătatea Cluj și Minaur Baia Mare) se va prezenta începând de luni, fundașul lateral Dragoș Balint (20 de ani, ex-Someșul Dej 2, a fost la reunire dar a anunțat că nu mai vine), iar apărătorul Alexandru Bochiș (n. 2002, Atletic Olimpia Gherla) a participat la antrenamentul “alb-albaștrilor”.

Ocnamureșenii se pregătesc la domiciliu, fără cantonament centralizat, iar în funcție de ce se va mai rezolva la nivelul transferurilor, vor mai fi și plecări din efectivul divizonarei terțe clasate pe locul al 6-lea în Seria a 9-a. Amicalele iernii sunt cu Victoria Viișoara (locul 4 în liga a 4-a, Cluj) – în 5 februarie, Sticla Arieșul Turda (12 și 26 februarie), Unirea Ungheni (19 februarie) și căutându-se adversar pentru ultima repetiție, în 5 martie.

Fiecare reunire a lotului, că e după vacanța de vară sau de iarnă, e marcată de bucuria revederii cu oameni angrenați într-o activitate dificilă, cum e fotbalul sau sportul în general, care înseamnă competiție, luptă, emoție, momente de bucurie sau de supărare etc. Toate aceste sentimente trăite împreună fac ca legăturile de prietenie între componenții unei echipe de fotbal să fie mai puternice decât într-un grup de oameni care lucrează într-o fabrică, de exemplu. Deci revederea este, zic eu, mult mai plăcută raportat la alte tipuri de activități nonsportive. Ne dorim să fim sănătoși, să putem să ne pregătim pentru a doua parte a sezonului, unul lung și dificil, cu play-off și play-out, și la finalul căruia ne dorim să ne atingem obiectivul, adică evitarea retrogradării fără a mai trăi emoțiile anilor trecuți, când s-a retrogradat sau s-a evitat retrogradarea la baraj”, a transmis antrenorul Paul Ciucă, ce-l are secund pe Romeo Arinar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea