Reținut pentru violență în familie. Bărbat de 58 de ani din Aiud, în arest preventiv după ce și-a agresat mama de 83 de ani

Reținut pentru violență în familie. Bărbat de 58 de ani din Aiud, în arest preventiv după ce și-a agresat mama de 83 de ani

Bărbatul din Aiud reținut pentru violență în familie va fi cercetat în stare de arest preventiv. Acesta și-ar fi agresat mama.

La data de 26 februarie 2020, bărbatul de 58 de ani, din Aiud, reținut la data de 25 februarie de polițiștii din Aiud, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud.

ELIT

Parchetul l-a prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Aiud, care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat pentru o perioadă de 30 de zile.

La data de 25 februarie 2020, polițiștii din Aiud  au fost sesizați de o femeie de 83 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că a fost agresată de fiul său.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că, în noaptea de 24/25 februarie, în timp ce se aflau la domiciliu, bărbatul, în vârstă de 58 de ani, pe fondul unor discuții contradictorii purtate cu mama sa, ar fi lovit-o în zona membrelor.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie, iar polițiștii l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...