Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

RESTRICȚII de circulație pe autostrăzile A1 și A10! Pe ce tronsoane se fac lucrări astăzi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

RESTRICȚII de circulație pe autostrăzile A1 și A10! Pe ce tronsoane se fac lucrări astăzi

Anumite porțiuni din autostrada A1, tronsonul Sebeș-Deva, și autostrada A10, tronsonul Sebeș-Alba Iulia-Cluj, se confruntă cu restricții de circulație temporare din cauza lucrărilor în desfășurare.

Conform informațiilor furnizate de CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere), în data de 4 octombrie, următoarele restricții sunt în vigoare:

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Autostrada A1, tronsonul Sebeș-Deva, între kilometrii 355 și 366, în zona Simeria Veche, este supusă unor lucrări de cosit pe sub parapete. Circulația rutieră este permisă pe banda 1 și banda 2, în timp ce banda de urgență este restricționată până la ora 16:00.

Pe autostrada A10, tronsonul Sebeș – Cluj, în sensul Turda – Aiud, restricțiile se aplică între kilometrii 49,430 și 49,580, unde se desfășoară lucrări de reparații la rosturile de dilatație, programate să aibă loc în perioada 2-15 octombrie. Pe acest tronson, circulația este permisă doar pe banda 2, în timp ce banda 1 și banda de urgență sunt temporar blocate.

În ceea ce privește autostrada A10, în zona Sântimbru, în apropiere de Alba Iulia, lucrările de taluzare, începute în luna iunie, determină circulația să se desfășoare exclusiv pe banda 2, cuprinzând kilometrii 16,2-16,4.

De asemenea, pe autostrada A1 se desfășoară lucrări de reparații până la data de 4 octombrie, ora 23:59, în zonele Remetea Mare și Balint din Timiș. Aceste lucrări vizează banda 1 și banda de urgență, iar circulația se desfășoară pe banda 2.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud

Unirea Ziarul

Publicat

în

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud Bărbatul care a organizat într-un bar din orașul Abrud activităţi de jocuri de noroc, fără a deţine licenţă sau autorizaţie, a fost obligat, definitiv, să achite suma de 800.000 de lei la bugetul de stat. Singura modificare survenită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea