Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Restaurantul din incinta Bazei de Agrement de pe dealul Mamut va fi concesionat pe 5 ani, prin licitație publică

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*640 de euro pe lună – prețul de pornire pentru clădirea cu terasă și anexe în suprafață de 217 mp

Primăria va organiza o licitație publică pentru concesionarea, pe o perioadă de 5 ani, a restaurantului construit în zona de agrement de lângă Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Aceasta va fi lansată după aprobarea prețului minim de pornire, respectiv 2.886 de lei pe lună (aproximativ 640 de euro), printr-un proiect de hotărâre aflat pe Ordinea de zi a ședinței Consiliului Local de joi, 26 martie a.c.

restaurant-de-lux06Restaurantul, denumit de administrația locală ”Pavilionul Central” face parte din Baza de agrement inaugurată în vara anului trecut, situată în apropierea Parcului Dendrologic ”Dr. Ioan Vlad”, care mai cuprinde locuri destinate desfășurării unor activități de picnic, un loc de joacă pentru copii și locuri de parcare.

Potrivit reprezentanților administrației locale, dacă respectiva sumă ar fi plătită lunar în următorii 10 ani, s-ar recupera investiția de 346.276 de lei reprezentând valoarea construcției (în suprafață de 217 mp) cu instalațiile și echipamentele aferente.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea