Rămâi conectat

Sport

Remiză în derby-ul de pe Valea Sebeșului | Vali Drăgan și Alin Gherman (Inter Unirea) – 9 goluri în scorul rundei!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultimele două jocuri ale rundei a 11-a, Inter Unirea a făcut scor, 10-1 cu ultima clasată, GT Sport Alba Iulia, iar în disputa orgoliilor de pe Valea Sebeșului s-a înregistrat o remiză spectaculoasă.

După această rundă s-au produs  modificări pe băncile tehnice ale echipelor Voința Stremț – preluată de uniristul Raul Oargă și CIL Blaj – unde Bogdan Cisteian l-a înlocuit pe Radu Bulugea.

Energia Săsciori – Hidromecanica Șugag 3-3 (2-1)

Au marcat: Nazarie (23, 62), Sava (25), respectiv P. Lazăr (29, 87), Popic (67)

În derby-ul formațiilor de pe Valea Sebeșului s-a înregistrat o spectaculoasă remiză, vizitatorii revenind pe tabelă după ce adversarii au avut 2-0 și 3-1 pe tabelă. După golul egalizator Manolache (Energia) a fost eliminat. O dispută a orgoliilor, încheiată nedecis, Hidromecanica fiind la a treia remiză succesivă și al 4-lea meci în care nu a cunoscut gustul eșecului.

Inter Unirea – GT Sport Alba Iulia 10-1 (3-0)

Au marcat: Val. Drăgan (15, 23, 61 și 75 – din penalty, 86), A. Gherman (52, 69, 78, 90+1), Ursa (44, autogol), respectiv Dula (84)

Inter Unirea a realizat cea mai clară victorie stagională, făcând scor pe seama “lanternei roșii”. Într-un meci fără istoric s-au distins atacanții Val. Drăgan (“careu”) – golgheterul stagiunii, cu 15 reușite, și A. Gherman (“poker”), cei doi marcând pe bandă rulantă în actul secund în poarta tânărului Petrașcu (16 ani). Amfitrionii au înscris în aceste 90 de minute tot atâtea goluri cât în precedentele apariții stagionale pe teren propriu. Ultima clasată, ajunsă la al 4-lea eșec la rând, are cea mai modestă defensivă a eșalonului, cu o medie de peste 5 goluri încasate pe meci.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea