Referendumul pentru definirea familiei ca uniunea între un bărbat și o femeie ar putea avea loc pe 10 iunie

Referendumul pentru definirea familiei ca uniunea între un bărbat și o femeie ar putea avea loc pe 10 iunie.

Este deocamdată o variantă de lucru a puterii care ia în calcul şi data de 17 iunie dacă Legea referendumului va fi contestată la CCR şi de preşedintele Klaus Iohannis.

ELIT

Şeful statului a criticat în mai multe rânduri modificarea Legii referendumului.

Pe de altă parte Curtea Constituţională a decis deja, potrivit unor surse, că modificarile aduse Legii referendumului, cu tot cu scoaterea preşedintelui din procedura declanșării acestuia, este constituţională.

Potrivit unor surse, judecătorii CCR au respins contestația inițiată de USR pe acest subiect.

Sursa: stiritvr.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

dolfi 5 mai 2018 at 2:10

votez doar daca referendumu’ ala ptr 300 de sparlamentari va fi valid. Oricum nu-mi pasa cine ce face in particular.

mike 5 mai 2018 at 18:40

Nici mie — dar daca acesti -anormali – se vor urca in virful capului – atunci sa vezi cum majoritatea normala va fi supusa minoritatii -anormale – fiindaca atunci cind am avut ocazia sa votam ca sa conducem noi -MAJORITATEA – am tacut — Cazuri in U.S A. crestini au fost inchisi sau cofetari amendati la greu fiindca nu au vrut sa faca torturi pe care sa puna -doua papusi femei sau doua papusi barbati — Noroc ca a iesit -TRUMP- presedinte– daca iesea hilary era prapad — Anormalii striga vrem drepturi dar in acelas timp ne distrug -DREPTURILE NOASTRE

dolfi 5 mai 2018 at 22:15

nene, acesti anormali se nasc din „traditionalii” barbat+femeie, ca nu se inmultesc prin inmugurire.

Minoritatile sexuale ca si adeptii feminismului desantat sau oamenii religiosi, si cam orice grup care este prommovat agresiv fac parte din „idiotii utili” asa cum ii numea agentul KGB Yuri Bezmenov care prin anii 80 avertiza SUA si Canada de modul pervers prin care organizatiile din umbra – in vremea aia inca URSS- ii folosea pe idiotii utili pentru activitati subversive si destabilizatoare. Problema majora e alta nu minoritatile sexuale (acum)… Dar pana fraierii se consuma si se cearta, cei din umbra isi fac mendrele. Si in cazul Romaniei sunt destui, inclusiv Dragnea si toata specia lui de penali

Pentru cine are ochi sa auda recomand:

Yuri Bezmenov: Psychological Warfare Subversion & Control of Western Society

Gabi 6 mai 2018 at 9:33

Asta e problema Romaniei, cine cu cine si-o trage.

Mary 6 mai 2018 at 17:17

Ai dreptate Gabi. Un mare rahat. O cheltuiala fără rost a banului public si in primul rând o încălcare gravă a drepturilor si libertăților unei categorii de persoane. De ce nu fac referendum sa ne întrebe daca suntem de-acord sau nu cu furtul banului public de către politicieni? De ce nu fac referendum sa ne întrebe daca suntem de-acord ssu nu cu confiscarea averilor ilicite? Prin referendumul asta nenorociții ăștia de PSD mai câștiga ceva adepti greieri si dreptcredincioși . De ce nu fac un referendum prin care sa ne întrebe daca suntem de-acord sau nu cu politicieni penali si cu mandate pe viața, fără număr?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...