Rămâi conectat

Actualitate

Recuperatorul „Puşcărie” se întoarce la închisoare după 2 luni de libertate. A agresat cinci tineri în calitate de agent de pază la „Scutul Negru”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Victor Teodor Şchiop (38 de ani) zis „Puşcărie”, considerat liderul grupării de recuperatori din dosarul „Prostituate pentru VIP-uri” în care a fost arestat preventiv timp de un an şi eliberat condiţionat la începutul lunii octombrie, a ajuns din nou după gratii. El a fost reţinut de poliţişti după ce în noaptea de 4 spre 5 decembrie, împreună cu un alt bărbat, a agresat cinci tineri din Ighiu în apropierea unui fast-food din Alba Iulia, din apropierea magazinului „Profi”. Şchiop a intervenit în calitate de agent de pază al firmei de pază şi protecţie „Scutul Negru” din Cluj. Se pare că o altercaţie între tinerii din Ighiu ar fi avut loc şi în parcarea magazinului Profi, înainte ca agenţii să “intervină“. În loc să aplaneze conflictul izbuncnit între tineri, „Puşcărie” şi colegul lui le-au aplicat acestora o corecţie fizică.

Cei doi agenţi de pază Victor Teodor Şchiop şi  S.I.G., de 23 de ani, sunt cercetaţi penal sub aspectul comiterii infracţiunilor ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice şi lovire sau alte violenţe, faţă de aceştia fiind luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore urmând ca aceştia să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Victor Teodor Şchiop zis „Puşcărie” este considerat o persoană deosebit de periculoasă, cu o activitate infracţională bogată. De altfel el a petrecut un an în arest preventiv, fiind reţinut în octombrie 2010 de poliţişti şi procurori DIICOT sub acuzaţii de şantaj, distrugere, proxenetism, constituire de grup infracţional. Întrucât se afla în perioada de eliberare condiţionată, cu interdicaţia de a nu părăsi ţara, „Puşcărie” nu ar fi avut voie să mai comită vreo infracţiune. La fel cum nici firma de pază „Scutul Negru” nu ar fi avut voie să îl angajeze ca agent de pază. „Puşcărie” a mai lucrat pentru această firmă şi înainte să fie arestat în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”. Contactaţi telefonic, cei de la „Scutul Negru” au spus că nu comentează în niciun fel situaţia, motivând că „nu-i interesează”.

Ioana PITICARIU

Bogdan PRESECAN

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea