Recunoaştere internaţională a firmei SC Oprean din Sebeş

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

    Compania Oprean SRL din Sebeş, specializată în transport auto, a fost nominalizată la categoria Gold, pentru decernarea premiului pentru calitate -International Quality ERA Award. Prestigioasa distincţie acordată de către Business Initiative Directions (BID) se decernează companiilor şi corporaţiilor recunoscute în lume pentru permanenta îmbunătăţire a calităţii, a vânzărilor şi a calităţii produselor şi serviciilor, satisfacţia consumatorilor şi rezultate în afaceri. De subliniat este faptul că pentru prima dată, acest prestigios premiu va fi acordat unei firme de transport rutier. Decernarea oficială va avea loc la Geneva în 11 martie 2012.
Recentele distincţii primite de firma Oprean SRL din Sebeş vin să răsplătească marile investiţii făcute de patronul firmei, domnul Ioan Oprean, care de la înfiinţarea companiei, în 1993, a reuşit să o transforme într-una din cele mai mari şi mai cunoscute companii de transport internaţional, impunându-se ca un nume de referinţă pe plan european prin servicii operative, de calitate şi înalt profesionalism, în deplină siguranţă şi în funcţie de cerinţele fiecărui client. Felicitări, „La mulţi ani” şi la cât mai multe curse pe drumurile Europei! (G.C.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Piticul Atomic 4 ianuarie 2012 at 23:43

Desigur ca ii mare Oprean, a devalizat Uzina din Zlatna impreuna cu „REGELE” Cioaba, si are spatele asigurat in contracte cu administratia locala, cumnatasa ii „mare”, la Curtea de conturi Alba!

Comentariile sunt oprite