Rectorul Daniel Breaz, un nou MESAJ de suținere pentru un candidat la Primăria Alba: ”Afirm că Paul Voicu este un lider transformațional, ce dispune de capacitatea și de abilitățile necesare pentru a pune Alba Iulia pe harta orașelor performante”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, Breaz Daniel, rectorul “Universității 1 Decembrie 1918” își afirmă susținerea față de Voicu Paul, candidat la alegerile locale pentru Alba Iulia din acest an.

„Alegerile locale sunt, mai presus de orice, despre oameni și soluții punctuale. Nu despre partide, funcții și orgolii. Eu cred în oameni, în echipe, în comunitățile puternice, capabile să propună obiective și să definitiveze proiecte, să gândească pe termen lung.

ELIT

Am convingerea că opțiunea continuității în Alba Iulia este soluția cea mai potrivită pentru noi, pentru albaiulieni.

Susținerea îmi este argumentată, în primul rând, de rezultate concrete, de creşterea nivelului de trai, îmbunătățirea calității vieții cetățenilor din Alba-Iulia.

Totodată, colaborarea inter-instituțională foarte bună pe care am avut-o cu echipa de la Primăria Albei Iulia, în calitate de rector al “Universității 1 Decembrie 1918”, mă face să afirm că Paul Voicu este un lider transformațional, ce dispune de capacitatea și de abilitățile necesare pentru a pune Alba Iulia pe harta orașelor performante.

Centrat pe educație, promovând o cultură a dialogului axată pe bunăstarea cetățeanului și pe dezvoltarea armonioasă a urbei, Paul Voicu poate fi liderul comunității noastre, liantul între toți cei care formează societatea. Alba Iulia este un oraș cu un potențial imens, un oraș viu, care merită să fie condus de profesioniști, de oameni onești, cu experiență și cu dorința de a lucra corect, pentru oameni.

Cu bun simț, seriozitate și responsabilitate, poți realiza multe proiecte în beneficiul cetățenilor. Doar cu motivația faptului că binele comun este mai presus de orice, se pot naşte comunitățile cu adevărat durabile.

Am convingerea că albaiulienii vor face alegeri înțelepte, pentru un viitor sigur.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419