Rectificare bugetară la Sebeș: Sume cedate de cultură pentru sănătate și sponsorizări pentru Spitalul Municipal. Investițiile Sebeșului vor continua

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Suma de 900.000 lei din bugetul de bunuri și servicii al Centrului Cultural „Lucian Blaga” va fi direcționată către bugetul local al Municipiului Sebeș, după cum urmează: 810.000 lei către fondul de rezervă, pentru a compensa sumele alocate Spitalului Municipal în vederea achiziționării de echipamente medicale, echipamente de protecție și materiale igienico-sanitare.

Suma de 90.000 de lei va fi utilizată pentru a oferi o masă zilnică persoanelor aflate în izolare, precum și pentru a veni în sprijinul persoanelor aflate în diferite situații de vulnerabilitate (vârstnici, persoane cu dizabilități, persoane aflate în situații dificile).

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Compania STAR ASSEMBLY a oferit o sponsorizare în sumă de 100.000 lei, care va fi inclusă în bugetul Spitalului Municipal Sebeș pentru investiții ( 65.000 lei) și pentru achiziționarea de materiale de protecție și dezinfectanți (35.000 lei) pentru combaterea epidemiei de infecție cu Coronavirus.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

De asemenea, suma de 150.000 de lei oferită ca sponsorizare de companiile SC OPREAN SRL, SC ELIS PAVAJE SRL și ALPIN 57 LUX SA, va fi inclusă în bugetul Spitalului Municipal Sebeș pentru achiziționarea de echipament medical (un aparat de respirație artificială) și echipament de protecție.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419