Rămâi conectat

Actualitate

RECORD negru la nivel global. S-a trecut pragul de 25 de milioane de infectări cu CoVid-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 25 de milioane de contaminări cu coronavirus au fost înregistrate pe întreg mapamondul de la începutul pandemiei, iar mai mult de jumătate din totalul cazurilor au fost înregistrate pe continenele americane.

Din total, peste 16,4 milioane de persoane au fost declarate vindecate, potrivit datelor universităţii americane Johns Hopkins, informează News.ro.

În Statele Unite au fost înregistrate aproximativ 6 milioane de infecţii, în Brazilia – mai mult de 3,8 milioane, iar în India – peste 3,5 milioane.

Numărul de cazuri descoperite zilnic în India depăşeşte cifrele similare din SUA şi Brazilia, scrie Reuters.

La nivel mondial, au fost înregistrate peste 842.000 de decese, cele mai multe fiind raportate în SUA (peste 182.700), Brazilia (peste 120.200) şi Mexic (peste 63.800).

Cea mai afectată ţară din Europa, din punct de vedere al contaminărilor, rămâne Spania, cu 439.286 de cazuri. Cât priveşte numărul de decese, Marea Britanie a înregistrat bilanţul cel mai mare, 41.585.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea