Rămâi conectat

Actualitate

Record hotelier de Centenarul Unirii – La Alba Iulia nu se mai găsesc locuri de cazare pentru 1 Decembrie, cu aproape 9 luni înainte de Ziua Naţională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Record hotelier de Centenarul Unirii: la Alba Iulia nu se mai găsesc locuri de cazare pentru 1 Decembrie, cu aproape 9 luni înainte de Ziua Naţională.

Sărbatoarea Centenarului Unirii e mană cerească pentru hotelieri. Cu aproape 9 luni înainte de Ziua Naţională, la Alba Iulia nu mai există nicio cameră disponibilă. Toate au fost rezervate încă de la sfârşitul anului trecut. Mai mult, locuri de cazare nu se mai găsesc nici măcar în localităţile din apropiere.

În jur de 1.000 de locuri de cazare există în Alba Iulia în cele 20 de de hoteluri și pensiuni din oraș. Însă nici măcar unul singur nu mai este disponibil pentru ziua de 1 Decembrie, care marchează Centenarul Unirii.

Cetatea Marii Uniri a devenit treptat una dintre cele mai căutate destinații turistice din Transilvania.

Numărul turiștilor crește de la an la an. Localnicii se bucură, pentru ca asta înseamnă mai multe locuri de muncă, dar și mai multe taxe colectate la bugetul local.

Programul autorităților locale pentru Centenarul Unirii nu a fost finalizat încă, dar se anunță unul grandios, demn de marea sărbătoare a românilor.

Sala Unirii, locul în care a luat naștere România, va fi renovată. În plus, ar putea fi ridicat un memorial pentru cei 1.228 de delegați din toată țara care au participat la Marea Adunare Naţională din 1 Decembrie 1918.

Sursa: stiritvr.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș ANAF pregătește controale la soții sau fraţii care au firme împreună în România Este ideea ministrului de Finanțe, Marcel Boloş, care a modificat Codul Fiscal la finalul anului trecut, iar această prevedere ar urma să intre în vigoare din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea