Record hotelier de Centenarul Unirii – La Alba Iulia nu se mai găsesc locuri de cazare pentru 1 Decembrie, cu aproape 9 luni înainte de Ziua Naţională

Record hotelier de Centenarul Unirii: la Alba Iulia nu se mai găsesc locuri de cazare pentru 1 Decembrie, cu aproape 9 luni înainte de Ziua Naţională.

Sărbatoarea Centenarului Unirii e mană cerească pentru hotelieri. Cu aproape 9 luni înainte de Ziua Naţională, la Alba Iulia nu mai există nicio cameră disponibilă. Toate au fost rezervate încă de la sfârşitul anului trecut. Mai mult, locuri de cazare nu se mai găsesc nici măcar în localităţile din apropiere.

În jur de 1.000 de locuri de cazare există în Alba Iulia în cele 20 de de hoteluri și pensiuni din oraș. Însă nici măcar unul singur nu mai este disponibil pentru ziua de 1 Decembrie, care marchează Centenarul Unirii.

Cetatea Marii Uniri a devenit treptat una dintre cele mai căutate destinații turistice din Transilvania.

Numărul turiștilor crește de la an la an. Localnicii se bucură, pentru ca asta înseamnă mai multe locuri de muncă, dar și mai multe taxe colectate la bugetul local.

Programul autorităților locale pentru Centenarul Unirii nu a fost finalizat încă, dar se anunță unul grandios, demn de marea sărbătoare a românilor.

Sala Unirii, locul în care a luat naștere România, va fi renovată. În plus, ar putea fi ridicat un memorial pentru cei 1.228 de delegați din toată țara care au participat la Marea Adunare Naţională din 1 Decembrie 1918.

Sursa: stiritvr.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Costelis 13 martie 2018 at 7:53

Pt o zi….
Hava poate fi mulțumit. …e totul ocupat!!!
Restul 365 de zile….nu mai contează! !
Ce să vadă turistii? ??ziduri care stau sa cadă. …ca urmare a lucrărilor de proastă calitate făcute de prietenii „baronului „?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...