Rămâi conectat

Curier Județean

Reamplasarea unei troițe din piatră în Piața Tricolorului, pe masa consilierilor locali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Reamplasarea unei troițe din piatră în Piața Tricolorului, pe masa consilierilor locali

Documentația propune reamplasarea unei troite din piatra in Piața Tricolorului din fata Catedralei Reintregirii Neamului, conform plan de situație atașat.

Amplasamentul se afla in intravilanul localității Alba Iulia, iar imobilul este inclus in listele monumentelor istorice sau in zona de protectie a acestora.

În vederea întregirii, revitalizării și completării axului Mării Uniri, prezenta documentație propune reamplasarea unei troițe din piatră în Piața Tricolorului în partea estică a ieșirii de pe pod. Inițial troiță a fost din lemn și amplasată în partea vestică a podului. Detaliile tehnice se vor stabili la autorizarea/executarea troiței, respectându-se anumite condiții generale, după cum urmează:

dimensiuni maxime: 3.60xl.00m;

regim de inălțime propus: max. 6.00m


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Băncile și topogoanul de la Părculețul Grădiniței și Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori

Bogdan Ilea

Publicat

în

Băncile și topogoanul din parcurile din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori Băncile de la Prculețul Grădiniței și topoganul din Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost recondiționate și vopsite. La final, un grup format din două fetițe și un băiețel, au răsplătit printr-un gest mărinimos efortul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea