// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Reacția unui profesor la protestul elevilor #foaiealba: “Fiți cool, dați foaia plină și luați toți 10!”

Reacția unui profesor la protestul elevilor #foaiealba: “Fiți cool, dați foaia plină și luați toți 10!”

Încă dinainte de începerea simulărilor la Evaluarea Națională, pe internet a apărut un protest al elevilor #foaiealba, prin care  Consiliul Naţional al Elevilor, structura reprezentativă a elevilor din România, îndemna elevii care au susţinut simularea la Evaluarea Naţională 2019 să nu scrie nimic şi să dea foaia goală în semn de protest. Aceștia susţin că schimbările nefundamentate nu sunt soluţia în educaţie.

Ca răspuns la protestul elevilor, un dascăl a postat pe rețeaua de socializare facebook un mesaj prin care îi îndeamnă să dea dovadă de maturitate și să dea #foaiaplină sau să mai rămână în școală până devin cool și vor lua toți nota 10.

“De câteva zile circulă pe net, în mod agresiv, protestul elevilor #foaiealba… N-aș fi zis nimic dacă nu era decât o mare mascarada mediatică tot ceea ce se întâmpla!

Dragi elevi, vi se pare prea mult? Sunteți sufocați de examenul maturității? Dacă da, n-ar fi rău sa rămâneți încă în școala! Până o să fiți suficient de maturi să dați #foaiaplină

Credeți că acum e greu? Întoarceți-vă in timp cu câțiva ani și o sa vedeți că totul, absolut totul, e mai ușor! Credeți ca noi nu am dat simulare? Ba am dat! Nu-i găsiți rostul? Păi vă trezește la realitate, dragilor!

Fiți cool, învățați! Fiți cool, dați foaia plină și luați toți 10!

A te lua după turmă nu te face decât o altă vietate a turmei! Succes!”, a scris dascălul pe facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Reacția unui profesor la protestul elevilor #foaiealba: “Fiți cool, dați foaia plină și luați toți 10!”

  1. rica raducanu 21.03.2019 la 10:21

    Intr-o tara cu oameni normali,profesorul acesta ar fi putut avea in catalog bastonul de..ministru al Educatiei.
    In schimb, tara merge spre dezastru si din acest punct de vedere…Azi -maine ne vom trezi ca o pun de un protest #, picii de la gradi ,cerand #papacacapipi.. Bineinteles mediatizat in toata uniunea europeana (adica Germania si restul de pe harta Europei)