Rămâi conectat

Actualitate

Reacția Ministrului Energiei, după circul făcut de George Simion: „Domnul Simion este doar o trompetă a lui Putin”

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Reacția Ministrului Energiei, după circul făcut de George Simion: „Domnul Simion este doar o trompetă a lui Putin”

În cursul zilei de luni, Virgil Popescu, ministrul Energiei, a declarat la începutul conferinței, în urma scandalului generat de către George Simion, faptul că „domnul Simion este doar o trompetă a lui Putin”.

Ministrul Energiei a mai punctat că ieșirea liderului AUR nu este întâmplătoare, având în vedere că astăzi a intrat în vigoare embargoul rusesc.

„Conferința de presă nu putea fi ținută în prezența dlui Simion și a antecedentelor dlui Simion, care are foarte multe derapaje și comportament deviant. Singura miză pentru care a venit aici a fost să facă circ, așa că cred că decizia înțeleaptă a fost să amânăm.

Ce a făcut astăzi George Simion e o bătaie de joc. Să vii, practic să încerci să denaturezi o conferință de presă și să nu o lași să se întâmple înseamnă că ai un scop ascuns, pentru că nu întâmplător azi a intrat în vigoare embargoul asupra petrolului rusesc.

Tot azi a intrat în vigoare plafonarea prețului la țițeiului rusesc. S-au întâmplat două lucruri care pun în dificultate regimul din Rusia, care limitează veniturile Federației Ruse. Iar azi dl. Simion e prezent aici, încercând să nu putem transmite aceste mesaje. Încă o dată, dacă mai era nevoie, George Simion nu este decât o trompetă a rușilor, o trompetă a lui Putin, care acționează împotriva intereselor statului român”, a spus Virgil Popescu.

El i-a invitat pe jurnaliști la o conferință la 12.30, însă în sală a ajuns și liderul AUR, George Simion.

Popescu a decis amânarea conferinței de presă până la plecarea din sediul Ministerului Energiei a liderului AUR.

„Ministrul Energiei se ascunde ca șoarecele sub căpița de fân”, a reacționat George Simion, la Antena3, după declarațiile lui Virgil Popescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Românii ar putea plăti ”TAXĂ pe SOARE”. Au fost montate contoare. Ce spune Guvenul?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Românii ar putea plăti ”TAXĂ pe SOARE”. Au fost montate contoare. Ce spune Guvenul? În ciuda asigurărilor din partea Guvernului, că nu va introduce așa numita “taxă pe soare”, ANRE a pregătit infrastructura pentru taxarea autoconsumului pe banii prosumatorilor. Ca să poți obține certificatul de racordare ca prosumator este nevoie să adaugi suplimentar un tablou […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea