Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

RC Grivița – CSU Alba Iulia 80-3, în primul meci din play-out Ligii Naționale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În primul meci din play-out-ul Ligii Naționale de Rugby, CSU Alba Iulia a pierdut în deplasare, 3-80 (0-35) cu RC Grivița-UNEFS București, cu 12 eseuri, dintre care 10 transformate pentru bucureșteni.

Partida disputată după o pauză de mai bine de două luni și jumătate a fost abordată de albaiulieni cu un lot restrâns numeric, numai 18 jucători, iar unul dintre aceștia s-a accidentat destul de grav (a ajuns la spital), punctele fiind realizate de Carlos Jilăveanu (penalitate).

În runda următoare, gruparea universitară întâlnește, duminică, 28 august, de la ora 11.00, pe “Cetate”, pe CSM Bucovina Suceava (20-20, în deplasare cu RC Gura Humorului), oponent împotriva căruia, anul trecut, în octombrie, a realizat prima victorie în DNS (31-17)! CSU Alba Iulia are 7 eșecuri din tot atâtea jocuri în actuala stagiune petrecută pe prima scenă a rugby-ului autohton (anul trecut FRR a decis comasarea primelor două eșaloane valorice).

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea