Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Răzvan este, pentru noi toţi, un erou!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

razvanCuvinte de mulţumire

Cuvinte… De prisos sunt multe dintre ele, mai ales în zilele în care ne unesc, de fapt, tăceri care strigă mai tare decât orice glas. Totuşi, printre atâtea tăceri şi atâtea cuvinte de rămas bun nerostite, am vrea să le mulţumim tuturor acelora care au fost alături de noi în cea mai grea încercare a destinului nostru.

Au fost zile cumplite, zile în care am văzut o mulţime de oameni alături de noi împărtăşindu-ne durerea. Astfel, parcă nu am mai fost atât de singuri în faţa durerii, astfel am văzut că oamenii, fie că au fost rude, colegi, prieteni, vecini, oficialităţi sau necunoscuţi, l-au preţuit pe căpitanul erou Răzvan Aurel Moldovan aşa cum şi el, fiul nostru, i-a preţuit de-a lungul misiunii sale pe acest pământ.

Răzvan a trăit demn, privindu-şi destinul cu ochi de pilot şi suflet de copil. A trăit demn, iubind viața şi crezând până la capăt că merităm să avem în continuare un cer albastru deasupra noastră. Văzându-vă alături de noi cu sufletul curat în toate aceste zile, am ştiut că dragul nostru Răzvan este pentru toţi un erou. Pentru toate acestea, vă mulţumim tuturor pentru dragostea necondiţionată cu care ne-aţi înconjurat în aceste zile de mare tristeţe.

Cu recunoştinţă,
Familia Moldovan


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea