Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Răzvan Burleanu, președintele FRF: „Stanciu și Gicu Grozav sunt doi mari jucători ai Naționalei, Alba Iulia merită echipă măcar în Liga a 2-a!”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Răzvan Burleanu, actualul președinte al FRF și candidat pentru un nou mandat în fruntea Federației Române de Fotbal la alegerile din 18 aprilie, prezent câteva zile în județul Alba, a avut numai cuvinte de laudă la adresa foștilor uniriști Nicolae Stanciu și Gicu Grozav, componenți ai naționalei României.

Cei doi „tricolori” lansați de Unirea Alba Iulia reprezintă o mândrie pentru fotbalul din Alba, întrecut la acest capitol doar de Viitorul Constanța. „Sunt doi de bază la nivelul echipei naționale, nimeni nu mai pune la îndoială acest lucru. Nicu Stanciu este o speranță a noastră a tuturor, mă bucur că a ales un campionatul Cehiei, în care poate să-și demonstreze calitățile și abilitățile sale. Gicu Grozav are nevoie să joace meci de meci la Bursa și dacă o va face va fi un jucător de bază și mă bucur că a revenit la Națională.

Faptul că ai dat doi jucători de echipa națională evidențiază că ai talent, e o zonă cu potential, în care dacă s-ar investi și mai mult la nivel de copii și juniori, cu siguranță vor apărea rezultate cel puțin la nivelul celor doi mari jucători pe care îi avem astăzi, dar în același timp că ai nevoie de performanță sportivă. Alba Iulia e din nou la nivelul Ligii a 3-a, situație pe care pe noi, ca federație, nu face altceva decât să ne bucure. E un oraș mare, cu potential, care merită să aibă echipă cel puțin la nivelul ligii secunde”, a spus Burleanu.

Burleanu a participat ieri la deschiderea oficială a cursurilor pentru licența B UEFA la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia,iar apoi la Cugir la selecția din cadrul proiectului „Performanța are viitor”, azi întâlnindu-se cu membri afiliați, la Galda de Jos, Ighiu și Sebeș.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea