// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Răzvan Burleanu, președintele FRF: “Stanciu și Gicu Grozav sunt doi mari jucători ai Naționalei, Alba Iulia merită echipă măcar în Liga a 2-a!”

Răzvan Burleanu, actualul președinte al FRF și candidat pentru un nou mandat în fruntea Federației Române de Fotbal la alegerile din 18 aprilie, prezent câteva zile în județul Alba, a avut numai cuvinte de laudă la adresa foștilor uniriști Nicolae Stanciu și Gicu Grozav, componenți ai naționalei României.

Cei doi “tricolori” lansați de Unirea Alba Iulia reprezintă o mândrie pentru fotbalul din Alba, întrecut la acest capitol doar de Viitorul Constanța. “Sunt doi de bază la nivelul echipei naționale, nimeni nu mai pune la îndoială acest lucru. Nicu Stanciu este o speranță a noastră a tuturor, mă bucur că a ales un campionatul Cehiei, în care poate să-și demonstreze calitățile și abilitățile sale. Gicu Grozav are nevoie să joace meci de meci la Bursa și dacă o va face va fi un jucător de bază și mă bucur că a revenit la Națională.

Faptul că ai dat doi jucători de echipa națională evidențiază că ai talent, e o zonă cu potential, în care dacă s-ar investi și mai mult la nivel de copii și juniori, cu siguranță vor apărea rezultate cel puțin la nivelul celor doi mari jucători pe care îi avem astăzi, dar în același timp că ai nevoie de performanță sportivă. Alba Iulia e din nou la nivelul Ligii a 3-a, situație pe care pe noi, ca federație, nu face altceva decât să ne bucure. E un oraș mare, cu potential, care merită să aibă echipă cel puțin la nivelul ligii secunde”, a spus Burleanu.

Burleanu a participat ieri la deschiderea oficială a cursurilor pentru licența B UEFA la Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia,iar apoi la Cugir la selecția din cadrul proiectului “Performanța are viitor”, azi întâlnindu-se cu membri afiliați, la Galda de Jos, Ighiu și Sebeș.

 

 

Dan HENEGAR

2 Răspunsuri la Răzvan Burleanu, președintele FRF: “Stanciu și Gicu Grozav sunt doi mari jucători ai Naționalei, Alba Iulia merită echipă măcar în Liga a 2-a!”

  1. Hai Unirea 02.04.2018 la 16:09

    Nimeni nu contesta ca Alba nu are talent,insa Unirea nu este ajutata pe cat merita.E nevoie de mai multi oameni cu potential financiar si de mai multi sponsori care sa sprijine si sa ajute echipa.Noi trebuie sa ne producem jucatorii nu sa aducem cine stie ce expirati.

  2. Pippo 02.04.2018 la 21:19

    Vrem presedinte de Fotbal nu de minifotbal. Ionut Lupescu presedinte FRF!