Rămâi conectat

Ştirea zilei

Rată de promovare de 100% la Bacalaureat 2021, la Colegiul Militar din Alba Iulia: 27 de note de 10 și 56 de medii mai mari sau egale cu 9.00

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rată de promovare de 100% la Bacalaureat 2021, la Colegiul Militar din Alba Iulia: 27 de note de 10 și 56 de medii mai mari sau egale cu 9.00

Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia a avut la examenul de Bacalaureat 2021, o rată de promovare de 100%, toți cei 108 absolvenți ai promoției 2021 „Regele Mihai I – 100” promovând examenul de Bacalureat, iar 56 de absolvenți au obținut medii mai mari sau egale cu 9.00.

De asemenea, s-au obținut 27 de note de 10 la disciplinele: fizică – 20, limba și literatura română – 3 note de 10, matematică – două note de 10 și biologie – două note de 10.

„Prin rezultatele de la examenul de Bacalaureat, absolvenții promoției 2021 au dovedit încă o dată că numai prin muncă, ambiție și perseverență se pot obține performanțele.

Vă felicităm dragi absolvenți pentru munca depusă și implicarea de care ați dat dovadă în anii de liceu și pentru că ați rămas fermi în îndeplinirea obiectivelor, chiar dacă ultimii doi ani v-au adus în față provocări nemaintâlnite. Cu răbdare și convingere, dar și cu sprijinul celor dragi, al cadrelor didactice și militare ați reușit să ajungeți aici!

Felicitări și profesorilor pentru munca și răbdarea depuse în educaţia absolvenților! Mult succes la examenele viitoare!”, au scris reprezentanții Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea