Răsturnare de situație la PRO România, Ioan Lazăr primul pe listă la Camera Deputaților. Cine deschide lista la Senat

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Răsturnare de situație la PRO România, Ioan Lazăr primul pe listă la Camera Deputaților. Cine deschide lista la Senat

Lovitură de teatru în partidul PRO România. După ce ieri, Daniel Breaz era ca și desemnat candidat pe locul 1 la Camera Deputaților, astăzi, Bucure știul a decis să îl susțină pe Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba.

Potrivit surselor ziarulunirea.ro decizia conducerii centrale a partidului ar fi fost determinată de faptul că ALDE a obținut în județul Alba un scor cu mult mai bun decât PRO România, cu aproape 50% mai mult și de activitatea politică de ansamblu.

USR - Alegeri parlamentare 2020

La Senat, lista Pro România va fi deschisă în Alba de avocatul Cosmin Arion.

Reamintim faptul că PRO România și ALDE sunt într-un proces de fuziune iar la alegerile parlamentare vor candida pe listele PRO România. Practic candidații ALDE și-au dat demisa din partidul lor și s-au înscris în PRO Romania.

Contactat telefonic de ziarulunirea.ro, Ioan Lazăr a declarat pentru ziarulunirea.ro: ”Alegerea mea a fost să candidez primul pe listă la Camera Deputaților si am refuzat să candidez pentru Senat. Consider că urmare a rezultatelor obținute la alegerile locale era normal ca ALDE să aibă prima opțiune. Nu mi s-a părut normal să vină cineva din afara celor două partide, cu 4 zile înainte de stabilirea candidaților și să ocupe primul loc la Cameră

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419