Rămâi conectat

Actualitate

Raluca Turcan, despre o „minivacanță” de 1 iunie: “Există varianta legală de a-ți lua o zi de concediu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

1 iunie, Ziua Copilului, zi liberă pentru elevi, profesori şi părinţi, cade într-o marţi. Persoanele care vor să facă punte către 1 iunie îşi pot lua o zi din concediu, a declarat sâmbătă, la Constanţa, ministrul Muncii, Raluca Turcan, citată de Agerpres. 

“Discuţia este mai un pic mai delicată. Multă lume şi-ar dori să existe această punte. Pe de altă parte îşi pot lua o zi de concediu. Există varianta legală de a-ţi lua o zi de concediu pentru a crea această punte. Pentru industria turismului probabil că ar prinde foarte bine să poată oamenii să beneficieze de câteva zile libere.

Varianta cea mai bună este de a-ţi lua o zi de concediu. Aceasta este punctul meu de vedere”, a subliniat Raluca Turcan, care a participat la inaugurarea unui centru mobil de vaccinare într-un autobuz etajat în Portul Tomis.

Referitor la următoarea majorare a alocaţiilor pentru copii, ministrul de resort a precizat că această decizie trebuie tranşată în Parlament.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania Meteorologul ANM Mihai Huştiu a explicat că vremea a intrat într-un proces accentuat de răcire, iar începând de luni vom avea temperaturi și mai scăzute. Până la mijlocul săptămânii viitoare vom avea parte de ploi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea