Rămâi conectat

Ştirea zilei

Raed Arafat, le propune românilor un „exerciţiu de imaginaţie” în privința celor care dau sfaturi anti-vaccinare: „I-aţi lăsa să vă opereze?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Raed Arafat, le propune românilor un „exerciţiu de imaginaţie” în privința celor care dau sfaturi anti-vaccinare: „I-aţi lăsa să vă opereze?”

Șeful Departamenului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, le propune românilor un „exerciţiu de imaginaţie” în privința celor care dau sfaturi anti-vaccinare, apreciind că aceste persoane nu ar trebui deloc să fie tratate cu încredere

„Poate că nu prezentăm încredere noi, cei care le spunem să se vaccineze, dar prezintă încredere cei care le spun să nu se vaccineze?

Am cerut un exerciţiu de imaginaţie: aceste doamne, domnişoare, domni care ies şi spun nu te vaccina şi care nu au nimic cu medicina, imaginaţi-vă că aceşti oameni sunt îmbrăcaţi în halat de chirurg cu bisturiul în mână şi voi pe masa de operaţie. I-aţi lăsa să vă opereze?

Nu cred. I-aţi lăsa să opereze copilul dumneavoastră? Nu cred. Şi atunci de ce îi lăsaţi să vă propună soluţii despre vaccinare?

Aceşti oameni au indus populaţia în eroare. Aici nu e vorba de libera exprimare, aici e vorba, clar, de a veni cu informaţii false şi de a le răspândi în cunoştinţă de cauză, în final. S-ar putea să ne trezim că unii dintre ei sunt chiar şi vaccinaţi, dar vin şi îţi spun să nu te vaccinezi”, a afirmat Raed Arafat, vineri seară, la TVR, citat de news.ro

Raed Arafat a precizat că sfatul medicului trebuie să primeze. El a arătat că medicii vor continua, la fel cum au făcut şi până acum, să îi îngrijească pe pacienţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea