Rămâi conectat

Sport

Radu Urcan, CSM Unirea Alba Iulia: “Săptămâna viitoare rezolvăm problema antrenorului principal și a depunctării”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Radu Urcan, directorul CS Municipal Unirea Alba Iulia, anunță că în cursul săptămânii viitoare se vor lămuri două dintre necunoscute în ceea ce privește echipa din Liga 3: depunctarea și numele noului “principal”, o variantă fiind brașoveanul Călin Moldovan (fost la Metalurgistul Cugir), după ce negocierile cu Adrian Vâsâi s-au blocat.

S-au plătit din sponsorizări restanțele de aproximativ 11.000 de euro către Adam, Al. Giurgiu și Bicheși, iar miercurea viitoare recursul clubului va fi analizat de către comisiile abilitate din cadrul FRF.

“Am inițiat procedurile aferente și lucrurile sunt simple, ori suntem penalizați cu 20 de puncte, ori deloc. Treaba aceasta cu depunctarea ne încurcă și în privința antrenorului principal, întrucât e greu să pleci de la minus 20”, a spus Urcan în cadrul unei emisiuni la Radio Unirea FM.

Deocamdată nu putem să anunțăm cine va prelua echipa, dar vrem să o rezolvăm cât mai rapid, în maximum o săptămână. Cu Adrian Vâsâi am discutat, însă nu i-am putut satisface doleanțele financiare”, a precizat Radu Urcan.

Acesta a mai afirmat că la finele anului se va face o analiză pertinentă a activității echipei de seniori, secția de fotbal avându-l președinte pe Mihai Dăscălescu (care își va păstra locul în Comitetul Executiv al FRF), o noutate fiind începerea lucrărilor de modernizare la stadionul din Oarda de Jos. CSM Unirea Alba Iulia are un buget de 500.000 de lei, alocat de Primăria municipiului Alba Iulia, cuantumul salariilor pe lună la echipa de seniori fiind de 70.000 de lei (antrenori, jucători, staff administrativ).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LIVE VIDEO: La Gala Sportului Județean 2023, mențiuni pentru antrenori și sportivi | Vezi numele laureaților

Dan HENEGAR

Publicat

în

La Gala Sportului Județean 2023, mențiuni pentru antrenori și sportivi | Vezi numele laureaților În cadrul Galei Sportului Județean 2023, eveniment desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, pe lângă premiile pentru cel mai bun sportiv și antrenor al anului, la secțiunea sporturi olimpice și sporturi neolimpice, respectiv Mihaela Blaga și Cristina […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea