Rămâi conectat

Ştirea zilei

Radu Todoran, vicepreşedinte PLR Alba: Am fost contactat de doi consilieri PSD care vor să treacă

Dragoş Suciu

Publicat

în

Radu Todoran02Vicepreşedintele Partidului Liberal Reformator Alba Radu Todoran a spus astăzi că a fost contactat de doi consilieri ai PSD care vor să treacă la partidul lui Tăriceanu. Aleşii care doresc să treacă în alt partid sunt „ajutaţi” şi de Guvern care a adoptat OUG care permite migraţia timp de 45 de zile fără ca aceştia să-şi piardă mandatul.

„Am fost contactat de doi consilieri ai PSD-ului. Nu le-am dat nici un răspuns. Le-am spus că e opţiunea lor şi nu mă bag. Suntem partidul cu cea mai mare creştere”, a spus Radu Todoran.

Preşedintele PLR Alba Ioan Lazăr consideră Ordonanţa o măsură corectă a Guvernului Ponta. Acesta a spus că a avut semnale din partea persoanelor care Ioan Lazardoresc să se reorienteze politic şi îi aşteaptă în partidul lui Tăriceanu pe toţi liberalii adevăraţi şi nu numai.

„Este o hotărâre corectă și trebuia făcută. Vă dau un exemplu la noi la liberali, și aici spun și vechiul PNL și actualul PLR. Primarii, consilierii locali şi judeţeni au fost în alegeri sub sigla PNL. A venit Crin Antonescu și Klaus Iohannis care au hotărât că nu mai suntem liberali afiliaţi grupului ALDE, că suntem populari europeni. Şi că nu mai mergem în alegeri în fostul USL că trecem în tabăra celor pe care i-am hulit atâta timp. Ar trebui să li se dea posibilitatea care vor să treacă înapoi la liberali. Fiecare unde vor. Asta nu trebuie făcută cu forța și trebuie lăsat la libera lor alegere. Pentru asta fac un apel la toți foștii colegi liberali care nu mai sunt acum liberali pe scripte, dar în suflet au rămas la fel. Să se gândească foarte bine, să se alăture PLR, și în speţă lui Tăriceanu. Să vină alături de cei pe care sunt convins că îi au în suflet. Îi primim pe toţi cu braţele deschise”, a spus Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Echipamente IT pentru școala generală din Noșlac și alte două grădinițe din comună: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Echipamente IT pentru școala generală din Noșlac și alte două grădinițe din comună: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Noșlac a lansat recent, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru achiziție în cadrul proiectului „Furnizarea echipamentelor IT necesare pentru implementarea proiectului „Dotarea unităților de învățământ din comuna Noșlac”. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea