Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| Lângă oameni pentru Blaj!

Publicat

în

Acum patru ani v-am îndemnat să continuăm dezvoltarea Blajului fără pași înapoi argumentând că Blajul se află în cel mai bun moment al dezvoltării sale economice!

Privind în urmă, pot afirma că nu am greșit și că echipa noastră formată din Blăjeni, Gheorghe Valentin Rotar – Primarul Blajului și Consiliul Local, Ion Dumitrel – Președintele Consiliului Județean Alba și Consiliul Județean,  a fost o echipă de succes care și-a făcut datoria atingând toate obiectivele de investiții pe care le-a propus pentru perioada 2016-2020.

Am reușit pentru că am avut o viziune clară, promovând o comunitate însuflețită și stabilă, care și-a asumat responsabilitatea de a pune umărul la dezvoltarea Blajului. Modul în care am lucrat împreună pentru comunitate s-a transformat într-unul dintre cele mai de succes modele de dezvoltare pentru orașele mici și mijlocii din România!

Felul hotărât în care am construit Blajul prin realizarea unor proiecte investiționale fără precedent și dorința de a fi la înălțimea istoriei au adus în mijlocul nostru evenimente memorabile de civilizație și elitism, care au arătat României și lumii că viziunea de dezvoltare a Blajului sau „Ce dă Blajul!” s-a dovedit a fi justă și europeană, pentru că această comunitate, clădită pe principii corecte, a promovat întotdeauna valorile europene și libertatea!

Electrica Furnizare Discount

Pentru aceste realizări, Blajul și blăjenii se bucură de admirația și aprecierea celor care vin în vizită, fie că sunt ambasadori, oameni de cultură, de sport,  oameni politici, investitori sau turiști! Opiniile acestor oameni valorizează munca noastră încununând-o cu succes! Toate acestea au fost posibile datorită votului masiv pe care l-ați acordat Primarului Blajului și listei de consilieri locali, precum și Președintelui Ion Dumitrel și Consiliului Județean.

Majoritatea clară, pe care ați impus-o în Consiliul Local și sprijinul acordat proiectelor investiționale, în tot acest timp, a făcut ca toate barierele să fie înlăturate, iar dezvoltarea Blajului să continue! Lucrurile au mers înainte și am reușit să punem Blajul pe drumul cel bun!

Echipa noastră, formată din Blăjeni, Gheorghe Valentin Rotar – Primarul Blajului și Consiliul Local, Ion Dumitrel – Președintele Consiliului Județean Alba și Consiliul Județean, a fost echipa câștigătoare, iar principiile pe care s-a bazat programul de dezvoltare a Blajului au fost: performanța, respectul și bunăstarea – într-un cuvânt normalitatea!

Așa am înțeles să construim Blajul ca un oraș pentru viitorul copiilor noștri!             

Când am pus Blajul înainte de toate am acționat ca o echipă caștigătoare care a transformat speranța în certitudine pentru că partenerii din această echipă au livrat competență și încredere, oferind modele de atitudini și inițiativă de implicare civică la nivel local.                       

O expresie cunoscută în lumea sportului spune că: echipa câștigătoare nu se schimbă! În demersul nostru de succes pentru construcția Blajului european, rămânem în aceeași componență: Blăjenii, Gheorghe Valentin Rotar și echipa de consilieri locali de pe listele Partidului Național Liberal (P.N.L.) – oameni cu abilități dovedite în administrație, oameni pregătiți profesional și cu atitudine morală demnă de Blaj! Lângă noi, ca partener de peste 15 ani, se alătură prietenul Blajului – Ion Dumitrel – candidatul pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Alba, cu lista sa de consilieri județeni!

Împreună formăm echipa învingătoare pentru Blaj și pentru Alba, în care tandemul de succes Rotar – Dumitrel rămâne lângă oameni pentru Blaj!

În anii care vor urma, dezvoltarea durabilă a Blajului trebuie să fie pe primul plan! Perioada 2021-2027 va fi una dintre cele mai importante perioade de creștere pentru România, având la dispoziție cea mai mare finanțare nerambursabilă pentru dezvoltare, din bugetul Uniunii Europene! Această perioadă trebuie gestionată bine de către o echipă puternică.

În niciun caz nu trebuie ratată șansa dezvoltării Blajului prin compromisuri, majorități schimbătoare sau experimente propuse de reprezentanţii unor partide mici, fără relevanţă la nivel judeţean sau naţional!

Până acum încrederea în forțele noastre și seriozitatea în cuvântul dat ne-au făcut să reușim. Proiectul de dezvoltare a Blajului pentru perioada 2021-2027, prin care ne propunem atragerea a 80.000.000 de euro din fonduri europene, este unul îndrăzneț și perfect realizabil!

Stă în puterea noastră să reușim păstrând aceeași echipă, formată din Blăjeni,   Gheorghe Valentin Rotar – Primarul Blajului și Consiliul Local, Ion Dumitrel – Președintele Consiliului Județean Alba și Consiliul Județean. Echipa noastră are nevoie de majorități clare în Consiliul Local și Consiliul Județean pentru ca proiectele de dezvoltare să se bazeze pe suportul votului comunității! Pentru aceasta este nevoie să participați la vot, în număr cât mai mare!

Acum se hotărăște viitorul Blajului, iar decizia, despre cum se va dezvolta comunitatea noastră, trebuie să o luăm cu toții sau cât mai mulți dintre noi!

De aceea, vă îndemn: Haideți la vot! Votul dumneavoastră contează, este pentru Blaj și pentru viitorul copiilor noștri!

Pentru a reuși este nevoie de un vot masiv acordat candidaților Partidului Național Liberal (P.N.L.), respectiv pentru Gheorghe Valentin Rotar ca Primar al Blajului și Ion Dumitrel ca Președinte al Consiliului județean Alba, precum și listelor de consilieri locali și județeni!    

O majoritate clară însemnă garanția reușitei proiectului de dezvoltare a Blajului european!

 Victoria echipei noastre va fi victoria Blajului!   Să rămânem cei mai buni, LÂNGĂ OAMENI PENTRU BLAJ!

Comandat de Partidul Național Liberal, Distribuit de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012

Publicitate

Politică Administrație

Soarta țării se decide prin SMS: Membrii PSD întrebați prin mesaje dacă doresc guvernare alături de PNL. Reprezentanți din ALBA confirmă „demersul”

Publicat

în

Soarta țării se decide prin SMS: Membrii PSD întrebați prin mesaje dacă doresc guvernare alături de PNL. Reprezentanți din ALBA confirmă „demersul”

Situația în PSD este neclară după desemnarea generalului (r) Nicolae Ciucă drept candidat pentru funcția de prim-ministru. Mai mulți social-democrați din țară au primit mesaje în care erau întrebați dacă și-ar dori ca PSD să intre la guvernare alături de PNL.

„Credeți că PSD ar trebui să formeze un guvern împreună cu PNL, cu premier Nicolae Ciucă?

Electrica Furnizare Discount

1 – da

2 – nu

3 – nu știu

(răspunde cu 1, 2 sau 3)”, este sms-ul primit de unii membri ai PSD.”

Senatorul PSD de Alba, Călin Matieș, a confirmat pentru ziarulunirea.ro informația. Astfel, acesta, împreună cu mai mulți membrii ai partidului, ar fi fost consultați prin intermediul acestui sondaj prin telefon.

Nu este clar la acest moment dacă este vorba despre un demers la nivel național sau doar unele filiale județene au ales să își consulte liderii locali în acest fel.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat joi că social-democrații nu susțin un guvern minoritar condus de Nicolae Ciucă și nici nu renunță la ideea anticipatelor, însă acestea nu se pot ține în acest moment. Totuși, Ciolacu nu a exclus discuții cu Ciucă pentru un guvern de largă majoritate parlamentară.

Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, şi Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, au cerut în şedinţa Biroului Permanent al partidului ca PSD să nu voteze un guvern minoritar PNL-UDMR indiferent de numele premierului.

Citește mai mult

Politică Administrație

Comunicat de presă| Europarlamentarul Victor Negrescu a solicitat, în plenul Parlamentului European, intervenția Uniunii Europene în România pentru a gestiona criza medicală

Publicat

în

Europarlamentarul Victor Negrescu a luat cuvântul în plenul Parlamentului European pentru a prezenta situația medicală dezastruoasă din România și a solicitat Uniunii Europene să intervină pentru a ajuta țara noastră în a gestiona criza medicală.

“Pandemia nu a trecut. Mai sunt multe state membre care întâmpină probleme în a gestiona criza din domeniul sănătății. De aceea, acest subiect trebuie să fie primordial pe agenda Consiliului European.

În România, din cauza incompetenței partidelor de dreapta, avem astăzi peste 500 de decese pe zi. La fiecare 2 minute moare o persoană, iar acest lucru riscă să readucă întreaga Europă în zona roșie.

Electrica Furnizare Discount

Uniunea Europeană trebuie să intervină. Nu poate să lase lucrurile la voia întâmplării, mai ales că executivul din România a ratat atât campania de vaccinare cât și achiziția de teste din bani europeni”, a precizat eurodeputatul Victor Negrescu.

Europarlamentarul român a solicitat o decizie în cadrul Consiliului European privind criza prețurilor din domeniul energiei și o implicare mai amplă în gestionarea efectelor negative generate de pandemie.

“Efectele negative ale pandemiei asupra economiei și societății sunt doar la început. Consiliul trebuie să fie mai activ în a reacționa. Este valabil și pentru criza prețurilor din domeniul energiei.

Profiturile cresc, iar populația europeană sărăcește. Dincolo de cinismul unor lideri politici, este nevoie de măsuri active și de acțiuni europene care să ofere soluții la provocările și greutățile întâmpinate de cetățeni. Mă aștept de la Consiliul European viitor să vină cu soluții și decizii clare. Indecizia costă vieți”, a adăugat europarlamentarul social democrat, Victor Negrescu.

Citește mai mult

Politică Administrație

Dezbatere publică la Alba Iulia privind investiţiile private şi publice în domeniul urbanismului şi construcţiilor și elaborarea sau revizuirea documentațiilor de Urbanism și Amenajarea teritoriului

Publicat

în

Dezbatere publică la Alba Iulia privind investiţiile private şi publice în domeniul urbanismului şi construcţiilor și elaborarea sau revizuirea documentațiilor de Urbanism și Amenajarea teritoriului

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Primăria Municipiului Alba Iulia organizează în data de 26.10.2021, ora 15.00, în sala de ședințe a Direcției Programe, din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Alba Iulia, Strada Bucovinei, nr. 6, dezbatere publică referitoare la proiectul de hotărâre privind aprobarea REGULAMENTULUI LOCAL privind investiţiile private şi publice în domeniul urbanismului şi construcţiilor în Municipiul Alba Iulia.

Proiectul de hotărâre și anexele aferente au fost afișate atât pe site-ul autorității publice, www.apulum.ro, la secțiunea Consultare publică cât și la avizierul acesteia.

Modalitatea de colectare a recomandărilor: în scris, conform anunțului nr. 104610/2021, specificându-se articolul sau articolele din proiectul de act normativ în discuție, menționând data trimiterii și datele de contact ale expeditorului, la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, din Calea Moților, nr. 5 A, Camera 8 – Registratură, sau în format electronic, pe adresa de e-mail: [email protected], până la data de 27.09.2021, ora.16.00.

Electrica Furnizare Discount

Modalitatea de înscriere și luarea cuvântului: luarea cuvântului se face în ordinea înscrierii pe listă, la începutul dezbaterii publice. Timpul alocat luării cuvântului este de 10 minute pentru fiecare participant.

Fiecare participant, după intrarea în sala de ședințe, se va înscrie pe lista de persoane prezente la dezbaterea publică, având asupra sa actul de identitate, respectiv dovada calității de reprezentant al persoanei juridice, după caz.

Potrivit prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, coroborate cu prevederile OUG nr. 57/2019 privind codul administrativ, dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toți solicitanții înscriși la luarea cuvântului și-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discuție; la dezbaterea publică vor participa obligatoriu inițiatorul și/sau inițiatorii proiectului de act normativ din cadrul autorității publice locale, experții și/sau specialiștii care au participat la elaborarea referatului de aprobare însoțit de alte documente specifice, privind necesitatea adoptării actului normativ propus și persoanele interesate care au făcut recomandări scrise.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Primăria Municipiului Alba Iulia organizează în data de 26.10.2021, ora 15.00, în sala de ședințe a Direcției Programe, din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Alba Iulia, Strada Bucovinei, nr. 6, dezbatere publică referitoare la proiectul de hotărâre privind aprobarea REGULAMENTULUI LOCAL de implicare a publicului în elaborarea sau revizuirea documentațiilor de Urbanism și Amenajarea teritoriului.

Proiectul de hotărâre și anexele aferente au fost afișate atât pe site-ul autorității publice, www.apulum.ro, la secțiunea Consultare publică cât și la avizierul acesteia.

Modalitatea de colectare a recomandărilor: în scris, conform anunțului nr. 104620/2021, specificându-se articolul sau articolele din proiectul de act normativ în discuție, menționând data trimiterii și datele de contact ale expeditorului, la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, din Calea Moților, nr. 5 A, Camera 8 – Registratură, sau în format electronic, pe adresa de e-mail: [email protected], până la data de 27.09.2021, ora.16.00.

Modalitatea de înscriere și luarea cuvântului: luarea cuvântului se face în ordinea înscrierii pe listă, la începutul dezbaterii publice. Timpul alocat luării cuvântului este de 10 minute pentru fiecare participant.

Fiecare participant, după intrarea în sala de ședințe, se va înscrie pe lista de persoane prezente la dezbaterea publică, având asupra sa actul de identitate, respectiv dovada calității de reprezentant al persoanei juridice, după caz.

Potrivit prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, coroborate cu prevederile OUG nr. 57/2019 privind codul administrativ, dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toți solicitanții înscriși la luarea cuvântului și-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discuție; la dezbaterea publică vor participa obligatoriu inițiatorul și/sau inițiatorii proiectului de act normativ din cadrul autorității publice locale, experții și/sau specialiștii care au participat la elaborarea referatului de aprobare însoțit de alte documente specifice, privind necesitatea adoptării actului normativ propus și persoanele interesate care au făcut recomandări scrise.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare