Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| În 27 septembrie 2020, votul dumneavoastră contează!

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Formă principală de exercitare a puterii cetățeanului, votul trebuie să reprezinte întocmai năzuința cetățeanului spre mai bine.

Alegerile locale sunt extrem de importante pentru prezentul și viitorul comunității, iar acest fapt trebuie să motiveze și să mobilizeze populația la vot. A reprezenta o comunitate este o onoare, dar și o imensă responsabilitate. Trebuie să alegem chibzuit, conștienți fiind că votul ne reprezintă.

Candidez cu sufletul deschis și cu permisiunea dumneavoastră, locuitori ai orașului Teiuș, pentru un nou mandat în calitate de consilier local al orașului din partea Partidului Mișcarea Populară. Sunt onorat că am reușit, în mandatul 2016-2020, să fiu părtaș la îndeplinirea obiectivelor pe care le-am stabilit în anul 2016.

Am pornit în această campanie electorală mânat de un sentiment nobil, acela că pot pune umărul la bunăstarea locuitorilor orașului Teiuș. Partidul Mișcarea Populară Teiuș are o echipă de oameni onești și responsabili, dispuși să fie puși în slujba cetățenilor. Știm că sunteți sătui de aparentul civism și demagogie. Așadar, nu facem promisiuni, ci vrem să dovedim că merităm încrederea dumneavoastră. Programul PMP Teiuș este un program axat pe 3 domenii de interes local: EDUCAȚIE, CULTURĂ și DEZVOLTARE.

O vorbă din bătrâni spune că, pentru a fi respectat, trebuie să respecți. Dacă ne respectăm tinerii, oferindu-le un prezent frumos, aceștia ne vor oferi, la rândul lor, un viitor strălucit. Trebuie să acordăm încredere tinerilor, întrucât aceștia reprezintă continuitatea. Atât timp cât nu beneficiază nici de cele mai elementare oportunități, aceștia își vor părăsi locurile natale și vor căuta un trai decent pe alte meleaguri.

Alături de colegii mei din Partidul Mișcarea Populară, îmi doresc lansarea de oportunități pentru tineri. Consider că dezvoltarea unor programe care să ofere oportunități de carieră este un obiectiv de interes național, nu doar local. Pledez pentru inițierea de cursuri de calificare și reconversie profesională pentru absolvenți și șomeri. De asemenea, încurajez voluntariatul.

Susținerea instituțiilor de învățământ din cadrul orașului Teiuș, precum și a celor din satele aparținătoare trebuie să fie o prioritate permanentă pentru administrația locală. Printr-o bună colaborare, instituțiile abilitate le pot oferi elevilor programe atractive care să le stimuleze interesul față de cultură, aceste programe putând reduce rata abandonului școlar. De asemenea, abilitățile artistice și sportive ale tinerilor merită promovate.

În materie de dezvoltare, echipa PMP, își propune îndeplinirea următoarelor proiecte: achiziţionarea de teren pentru construirea de locuinţe pentru tineri, amplasarea unei piste de tartan pentru alergat pe ruta Teiuș-Căpud-Pețelca, amenajarea zonelor centrale în cazul satelor, realizarea de noi locuri de parcare pentru locatarii blocurilor, crearea unui parc de aventuri pentru copii și adulți, amplasarea unui radar în zona centrală, având rolul de a responsabiliza participanții la trafic în vederea respectării limitei de viteză în localitate, achiziționarea unor utilaje pentru deszăpezire, precum și pentru curățarea și spălarea carosabilului, reducerea impozitelor şi taxelor locale până la nivelul minim stabilit de legislaţie, precum și crearea unui parc industrial, astfel creându-se locuri de muncă pentru cetățeni.

Teiușul are un potențial de dezvoltare uriaș, iar teiușenii care decid să devină mici sau mari întreprinzători merită să fie încurajați și să beneficieze de sprijinul autorităților. Pentru bunăstarea cetățenilor, sunt necesare a fi implementate soluții de dezvoltare durabilă fundamentate pe satisfacerea nevoilor cetățenilor și nu a grupurilor de interese.

 Lucrurile importante sunt înfăptuite de oamenii demni și cinstiți, iar Teiușul are nevoie de oamenii aceștia. Îmi doresc să trăiesc într-un oraș de viitor, într-un oraș în care interesul cetățenilor primează și unde drepturile și libertățile acestora sunt respectate de către cei care activează în administrație.

Dacă obiectivele mele coincid cu ale dumneavoastră, stimați teiușeni, vă aștept la vot în data de 27 septembrie 2020. Împreună, vom clădi un Teiuș prosper.

    Votați Florin Tricu primar.

Votați echipa de consilieri locali ai  PMP.

Votați candidații PMP pentru Consiliul Județean.

Votați poziția 1 de pe buletinele de vot!

Comandat de Partidul Mișcarea Populară Alba, Publicat de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic de identificare mandatar financiar 21200020.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea