Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Publicitate electorală| Contează pe mine, contează pe OM

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O vorbă veche din popor spune că „A fi domn e o întâmplare, a fi om e lucru mare”. Indiferent de moment sau de contextul în care te duce viața, e necesar să știi de unde ai pornit, să ai mereu conștiința împăcată. Să te poți uita în ochii celorlalți!

M-am născut în Sebeș, am crescut aici, mi-am întemeiat o familie frumoasă! Sunt legat de locul ăsta! Cunosc orașul, îi știu oamenii, vibrez și mă emoționez de fiecare dată când se vorbește de Sebeș. Iubesc orașul așa cum îl iubiți și voi! În fapt e orașul nostru!

Cei mai mulți mă știți. Am rămas același om indiferent de locul pe care l-am ocupat. M-am străduit să fac bine, doar bine, atât cât am putut. Am ajutat orice persoană care mi-a cerut sprijinul. M-am bătut pentru proiectele bune ale comunității. Niciodată, absolut niciodată, nu am renunțat să fiu alături de oameni. Pentru că eu sunt unul dintre voi.

Aveți încredere în mine! Sunt Radu Cristian, omul pe care puteți conta!

Radu Cristian, Candidatul Partidului Social Democrat Alba la Primăria Sebeș

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba
Executat de UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/
CUI mandatar financiar județean 21200019


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea