PSD Alba: Florin Roman, disperatul menestrel al unui jalnic spectacol liberal de operă bufă

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În desfășurarea lamentabilelor prestații politice ale deputatului liberal Roman, zilele trecute am avut parte de încă o ieșire în decor, la fel de penibilă ca toate celelalte de până acum, ce relevă perfect tipologia demagogului latrans și alura de politruc a domniei sale.

Se vede foarte clar disperarea de pe fața acestui, așa zis, om politic, de a se agăța de funcții publice, de teama revenirii sale la viața normală a oamenilor de rând și în consecință inventează diverse momeli, prin care speră că va mai păcăli încă o dată pe locuitorii harnici și cinstiți ai județului Alba.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Una dintre momelile originale marca ,,Roman” pregătite nouă, tuturor, este legată de situația Școlii de la Micești, părăsită din păcate de tot mai mulți elevi, dar și abandonată total de ,,performanța” și ,,nemuritoarea”administrație  Hava.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

De această dată nu ne mai îndreptăm atenția cu explicațiile spre deputatul Roman, care oricum nu poate să înțeleagă nimic, ci ne adresăm cetățenilor de bună credință ai cartierului Micești, sfătuindu-i să analizeze în mod obiectiv și sincer neplăcuta problemă de la Școala Micești.

Vă reamintim faptul că vorbim de hotărâri luate în deplină legalitate, ce au un caracter temporar și tranzitoriu până la momentul în care situația de fapt va îndeplini toate aspectele prevăzute de lege în ceea ce privește funcționarea unei unități de învățământ și anume efectivul minim de elevi necesar într-o clasă și condițiile materiale optime din punct de vedere didactic, igienico-sanitar și ISU.

Din păcate, Școala de la Micești, spre îngrijorarea noastră, nu îndeplinește nicio condiție prevăzută de lege în acest sens, fapt ce a dus la neplăcuta situație de a transfera ciclul gimnazial de aici la unitatea de centru, Liceul Sportiv din Alba Iulia .

Datorită condițiilor improprii desfășurării procesului de învățământ de la Școala Micești, administrația Hava abandonând-o total, elevii de aici, în marea lor majoritate, au preferat să se înscrie la alte școli din centrul orașului, ajungându-se în trista situație de astăzi, pe care o cunoaștem cu toții și de care disperatul deputat Roman, încearcă să profite electoral, în cel mai josnic mod posibil și promite cu o inconștiență crasă reînființarea Școlii de la Micești de îndată ce PNL va reveni la guvernare, ignorând cu desăvârşire prevederile legale în acest sens.

Dragi locuitori ai cartierului Micești, vă rugăm să constatați că învățământul actual funcționează pe o lege a educației din anul 2011 promulgată de guvernul PDL, metamorfozat acum în acum PNL, iar Roman, criticând aplicarea legii educației nu face altceva decât să muște mâna pedelistă care îl hrănește de atâta timp.

Dacă tot este atât de tare îngrijorat de starea învățământului din Micești, mult mai eficient era să fi dat cu pumnul în masa primarului Hava pentru a reface școala de aici atractivă pentru elevi și demnă de un oraș reședință de județ și nu să urle în disperare că se aplică o lege promulgată de ai lui.

Ipocrizie, demagogie și înșelătorie ridicată la rang de artă, asta ne servesc, de prea mult timp  cu un tupeu inimaginabil actualii liberali din Alba, foști pedeliști de marcă și viitori cine mai știe ce-or mai fi numai că să stea pe-un loc privilegiat în societate, rupți total de greutățile cotidiene ale oamenilor obișnuiți.  Asistăm, din păcate, dragi albaiulieni, cu tristețe în suflet, la un jalnic spectacol pedelisto-liberal de operă bufă, la care biletul de intrare ne costă foarte scump, fiindcă menestrelii au tarife pe măsura gusturilor fine demne doar de ei și ai lor.

Birou de presă al PSD ALBA

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Manuela Oroș 25 septembrie 2018 at 17:41

De când este și măscăriciul Roman deputat ??? Ăsta nici 2 propoziții nu poate lega, decum să conceapă planuri politice de guvernare sau proiecte pentru țară!Așa partid, așa exponenți….vai de ei Brătieni, cu ce loaze au fost înlocuiți azi

hava i 25 septembrie 2018 at 17:42

Florinel rom sau altfel spus PÂRȚIȘOR, CĂ BĂȘINĂ E MULT SPUS :)))))

Rika de Alba 27 septembrie 2018 at 7:50

Florin Roman e marioneta lui Hava Mustata =]]

Locul lui F Roman nu este in politica…nu-l duce capul !

Mara 29 septembrie 2018 at 12:53

Voi cei care faceti comentarii negative la adresa lui F.Roman, nu stiti decat sa criticati pe oricine nu gandeste ca voi.

Comentariile sunt oprite