Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

PSD Alba: ”Baronii locali PDL practică un fariseism josnic!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De o lună ne confruntăm la nivelul judeţului Alba cu o majorare fără precedent a tarifelor pentru ridicarea gunoiului din vina celor doi baroni locali ai PDL, Gheorghe Hava şi Ion Dumitrel, care conduc un grup de interese local. Deşi sunt bugetari, împart discreţionar fondurile publice în interes personal şi politic, favorizând primarii galben-portocalii în defavoarea celorlalţi, nesocotind nevoile tuturor cetăţenilor din judeţ.

PSD AlbaGuvernul Ponta a aplicat fără discriminare la nivel naţional măsuri de reîntregire a salariilor şi pensiilor tăiate de guvernarea Boc, la nivel local însă lucrurile stau diferit, aici sunt favorizate anumite primării, iar restul sunt şantajate financiar pentru îndeplinirea obiectivelor de partid sau satisfacerea firmelor de casă ale PDL. Putem vedea acum ce înseamnă conducerea PDL şi la nivelul judeţului care se ”remarcă” prin rezultate care ne afectează buzunarul pe termen lung.

Ion Dumitrel practică un fariseism caracteristic liderilor PDL din dorinţa de a camufla incompetenţa şi lipsa de reacţie prin argumente puerile, făcând referire la campania electorală din 2008. Îi reamintim faptul că în 2012 a fost semnat contractul pentru depozitul ecologic de la Galda de Jos, depozit care în prezent este în faza de start, termenul de finalizare fiind la jumătatea lui 2016. Să nu uităm că după terminarea lucrărilor urmează proceduri de licitaţie, care pot prelungi termenul de dare în folosinţă cu cel puţin un 1 an.

Dacă luăm în considerare aceste aspecte, un termen realist de deschidere va fi la sfârşitul lui 2017, ceea ce înseamnă că cetăţenii vor plăti în următorii doi ani preţuri dublate pentru serviciul de salubrizare în tot judeţul. Avem convingerea că tarifele actuale nu mai pot scădea şi vom asista în următorii 5 ani la o triplare a preţurilor, care se datorează în principal atât managementului defectuos practicat de Ion Dumitrel, cât şi a lipsei de preocupare pentru nevoile reale ale cetăţenilor din judeţ.

Nu ne mai miră nici dorinţa de a acapara în totalitate Judeţul Alba, pentru a putea susţine financiar camarila de partid, care îşi cere în mod constant drepturile. Toate aceste lucruri sunt făcute în detrimentul cetăţeanului de rând, care îşi doreşte o viaţă mai bună, dar a cărui voce nu ajunge la urechile celor doi baroni de Alba cu atitudinea unor stăpâni de sclavi. În schimb suntem obligaţi să plătim din buzunar pentru toate greşelile făcute de aceştia, pentru contractele cu dedicaţie sau deplasările lunare în străinătate.

Stoparea devalizării constante a banilor publici este unul din obiectivele principale ale PSD la nivel judeţean, prin promovarea unor candidaţi valoroşi pentru funcţiile de primari consilieri judeţeni şi consilieri locali, dar şi prin demascarea combinaţiilor la nivel administrativ realizate direct sau cu sprijinul nemijlocit al baronilor PDL de Alba.

Biroul de Presă al PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu. În zilele de 15 și 24 aprilie au fost semnate procesele-verbale de predare-primire a amplasamentelor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea