Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Proteste ale angajațiilor de la Registrul Comerțului Alba: Ce revendicări au membrii SAONRC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Proteste ale angajațiilor de la Registrul Comerțului Alba: Ce revendicări au membrii SAONRC

Este a doua zi consecutivă de proteste organizate la nivel național, de către membrii SAONRC, care s-au adunat în fața instituției pentru a-și manifesta nemulțumirile.

Solicitările acestora sunt majorări salariale, precum și un sport de 15% din salariu, specific ramurii ocupaționale din justiție. Ei sunt nemulțumiți datorită salariului slab în raport cu munca și nivelul de complexitate pe care le au.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Angajatii Registrului Comertului, membrii SAONRC continua seria de proteste organizate la nivel national, pentru a doua zi consecutiv, prin miting organizat in fata institutiei, pentru a- si manifesta nemultumirea fata de inechitatile salariale, solicitand majorari salariale, precum si un spor de 15% din salariu, specific ramurii ocupationale din justitie.

Tratamentul este unul disproportional in raport cu importanta activitatilor derulate si cu nivelul de complexitate a muncii prestate de catre salariati,” a transmis unul dintre reprezentanții protestelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Obiceiuri în a doua zi de Paște: Tradiția stropitului fetelor de măritat ori a nevestelor este păstrata cu sfințenie în unele localități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri în a doua zi de Paște: Tradiția stropitului fetelor de măritat ori a nevestelor este păstrata cu sfințenie în unele localități Udatul fetelor de Paşti. În a doua zi de Paște, fetele sunt stropite cu parfum, obiceiul fiind preluat de la germani şi maghiari, dar este păstrat atât la ţară, cât şi la oraş. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea