Rămâi conectat

Ştirea zilei

Protest inedit în Alba Iulia: Angajații unui local au protestat în fața cafenelei împotriva măsurilor drastice adoptate de Guvern în HoReCa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Angajații localului „framm’s” din Alba Iulia au protestat în decursul zilei de 19 august pentru ca industria HoReCa să poată folosi și interiorul localurilor. Aceștia au postat pe pagina de socializare a localului o imagine în care angajații protestează în fața localului alături de mesajul „HORECA #puterniciimpreuna”.

Deşi cifra de afaceri a sectorului HoReCa va ajunge să scadă cu 90%, potrivit patronilor, ministrul Sănătăţii a declarat că nu ia încă în considerare redeschiderea locaţiilor în interior.

Angajaţii cafenelelor nu ştiu ce vor face când nu vor mai putea să servească nici la terase din cauza frigului şi vor despăgubiri din partea autorităţilor care le-au ţinut locaţiile închise. Industria care avea înainte de criză o cifră de afaceri de 5 miliarde de euro, are în prezent 400.000 de angajaţi afectaţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea