Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Protest împotriva noului regulament de la Bazinul Olimpic din Alba Iulia – Instructorii de înot și părinții copiilor de la cursurile de inițiere ies în stradă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Modificările aduse regulamentului de utilizare a Bazinului Olimpic din Alba Iulia îi nemulțumesc, atât pe instructori, cât și pe părinții copiilor care frecventează cursurile de înot. Aceștia spun că taxele de intrare mai mari și programul stabilit pentru ei, de Primăria Alba Iulia, vor duce la scăderea numărului de persoane care frecventează bazinul.

bazinul olimpicPentru a atrage atenția autorităților și aleșilor locali care vineri, 20 februarie, vor decide dacă noul regulament va fi pus în aplicare, instructorii și părinții vor să organizeze un miting de protest, acțiune pentru care vor depune, luni, o cerere de aprobare la primărie.

Dacă se aprobă modificările, în curând nu vom mai avea elevi”, a spus pentru ziarulunirea.ro unul dintre profesorii de înot care își desfășoară activitatea la bazin. ”Programul stabilit pentru noi, între orele 11.00-17.00 este foarte greu de respectat, deoarece în acest interval copiii sunt la școală iar părinții sunt la serviciu, n-au cum să-i aducă la cursuri. De asemenea, au stabilit niște tarife pe care puțini o să și le permită – au dublat biletul de intrare pentru copii, de la 5 la 10 lei, și au scumpit biletul pentru adulți, de la 12 la 15 lei. În plus au pus o taxă si pe tribună, deci părintele care își aduce copilul la înot, dacă vrea să-l aștepte acolo, trebuie să plătească încă 2 lei. Nu în ultimul rând, sub aparenta facilitate prin care ne scutesc pe noi – 15 instructori – de plata biletului de intrare, se ascunde o taxare mult mai mare, fiindcă ne obligă să plătim închirierea unui culoar – 80 de lei. Se pare că autoritățile au uitat de înțelegerea pe care am avut-o când s-a deschis bazinul și nu mai vor să ia în considerare faptul că noi, până la urmă, le aducem peste 250 de clienți stabili – copiii care frecventează cursurile de înot, plus părinții lor”, a mai spus instructorul.

Acesta a precizat că cei nemulțumiți și-au ales un reprezentant care a încercat să intre în dialog cu primăria, însă ”i-a fost închisă ușa în nas”, concluzia fiind că singura modalitate prin care pot atrage atenția asupra faptului că măsurile ce vor fi impuse sunt păguboase inclusiv pentru bugetul local, prin pierderea de clienți care vor renunța să frecventeze bazinul, este un miting de protest care se va desfășura în fața Bazinului Olimpic, miercuri, 18 februarie, între orele 16.00 – 18.30.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea