Rămâi conectat

Actualitate

PROTEST al transportatorilor, astăzi, în fața Guvernului. Ce solicitări au

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nemulţumiţi de întârzierea emiterii ordonanţelor de urgenţă promise de Guvern în domeniul transporturilor de pasageri, Reprezentanţii Federaţiei Operatorilor Români de Transport protestează miercuri în Piaţa Victoriei. 

Potrivit FORT, în ultimele două săptămâni, ordonanţele de urgenţă au fost blocate în cadrul „circuitului de avizare” din Guvern.

Federaţia Operatorilor Români de Transport „consideră că sectorul de activitate în cauză nu s-a mai întâlnit niciodată cu un asemenea moment, ce riscă să blocheze iremediabil transportul rutier naţional şi judeţean de pasageri”, după cum se precizează în comunicatul transmis de FORT.

„Solicitările membrilor FORT sunt simple, iar argumentele au fost deja introduse în fundamentarea celor două acte normative blocate acum la nivel guvernamental, în principal din cauza aceloraşi grupuri de interese ce încearcă să folosească legislaţia pentru propriul interes şi buzunar”, acuză Federaţia Operatorilor Români de Transport.

FORT solicită Guvernului „eliminarea sintagmei ‘în mod repetat’ din legea taximetriei, pentru a combate eficient transportul ilicit de persoane, şi prelungirea programelor interjudeţean si judeţene de transport pasageri”.

Brigada Rutieră a Capitalei a început deja reconfigurarea traficului pentru buna desfăşurare a protestului. Restricţiile vor fi valabile până la ora 15.00.

 Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea