// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

PROTEST al transportatorilor, astăzi, în fața Guvernului. Ce solicitări au

Nemulţumiţi de întârzierea emiterii ordonanţelor de urgenţă promise de Guvern în domeniul transporturilor de pasageri, Reprezentanţii Federaţiei Operatorilor Români de Transport protestează miercuri în Piaţa Victoriei. 

Potrivit FORT, în ultimele două săptămâni, ordonanţele de urgenţă au fost blocate în cadrul “circuitului de avizare” din Guvern.

Federaţia Operatorilor Români de Transport “consideră că sectorul de activitate în cauză nu s-a mai întâlnit niciodată cu un asemenea moment, ce riscă să blocheze iremediabil transportul rutier naţional şi judeţean de pasageri”, după cum se precizează în comunicatul transmis de FORT.

“Solicitările membrilor FORT sunt simple, iar argumentele au fost deja introduse în fundamentarea celor două acte normative blocate acum la nivel guvernamental, în principal din cauza aceloraşi grupuri de interese ce încearcă să folosească legislaţia pentru propriul interes şi buzunar”, acuză Federaţia Operatorilor Români de Transport.

FORT solicită Guvernului “eliminarea sintagmei ‘în mod repetat’ din legea taximetriei, pentru a combate eficient transportul ilicit de persoane, şi prelungirea programelor interjudeţean si judeţene de transport pasageri”.

Brigada Rutieră a Capitalei a început deja reconfigurarea traficului pentru buna desfăşurare a protestului. Restricţiile vor fi valabile până la ora 15.00.

 Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419