Ziarul Unirea

Protest al românilor din Alcala de Henares

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

    Asociaţia Culturală care Sprijină Integrarea Românilor ASROMALCALA, din Alcala de Henares, Madrid, a organizat ieri, la ora 13.00, un miting autorizat împotriva clasei politice din România. Aşa cum ne-a informat conjudeţeanul nostru, Gheorghe Găinar – ASROMALCALA, protestul a avut loc în Plaza Cervantes din Alcalá de Henares. Domnia sa ne-a declarat: „Rolul societăţii civile este de a veghea asupra: democraţiei, respectării Constituţiei, controlul clasei politice, a instituţiilor statului etc, iar când sunt încălcate de guvernanţi drepturile fundamentale, suntem obligaţi a ne manifesta paşnic, civilizat, contra celor care le încalcă. Niciodată România nu va putea fi în rândul ţărilor civilizate dacă societatea civilă nu ştie ce are de făcut în momentele dificile”. Până la ora 15.00, au protestat în Plaza Cervantes aproape 100 de români al căror gând e mereu la cei de acasă, chiar dacă destinul i-a dus dincolo de graniţele ţării. (A.D.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

16 Comentarii

Aurelian 30 ianuarie 2012 at 14:08

Fostului, „Sef al Pietii din Cetate”, omul care impartea orele de program cu mersul la Militie, unde era chemat cu „manariile la cantare”, si confiscatul(in interes propiu a produselor taranesti, pe motivul vanzarii la suprapret, de fapt Gainarului Albei-Iulia, i s-a facut de a da in cap coruptiei. Coruptia se poate combate numai din interior, si numai un corupt ca si Gainar, poate da in cap coruptiei. Sigur a mobilizat toti maruratorii PRIMARIEI, ca celebra Piata Cervantes, nu putea fii lasata, plina de rumegus, dupa discursul „marelui justitiar corupt”, cu celebra lui, „limba de lemn”! A sunat „goarna”, si i s-a strans mebrii Asociatiei de Sub Scara. Din nou a avut succes, putandu-si convinge si de data asta, ca nevastasa sa-l sprijine. Cu o parte din neamuri(mascate in protestanti), au iesit in Piata din fata Sfatului(ca inauntru nu mai are ce cauta de mult timp). Protestul a fost unul laic, ca de mai multi ani Gainar, a fost dat afara din Consilul Parohial, pe motiv de „manarirea”, banilor bisericesti, si pe motiv de credibilitate(nu are ce cauta un Gainar in biserica, ca da de banuit). Totusi cred ca a putut scoate mai multi de 10 protestanti(dar nu a ajuns la 30 cati candidati a avut Gainar pe lista cu care a candidat la Primaria Alcala de Henares, si unde a castigat 103 voturi), in Piata(asa ca la depasit pe Piticul Atomic, de la Alba), si asta ii intradevar un succes, in Alcala de Henares triesc numai vreo 30.000 de romani, si nu 68.000, ca in Alba-Iulia.
De la „nasterea Asociatiei”, aceasta ii in moarte clinica, avand din cand in cand, cate un cotizant, nu ca si Gainar, unde medicii spanioli au gresit acum vreo 10 ani, i-au facut un transplant de rinichi, cand el necesita urgent, un transplant de creieri. Sa lasam gluma la o parte, cert este ca nici 1.000 de hoti si de curve la un loc, nu au lezat mai mult diaspora roman, ca si prestatia marlaneasca a acestui Gainar!
PeNaLi nu au de ce sa ma critice, ca nu dau si in PDL, acest Gainar, este un apropiat de a lui Hava, ca au infratit impreuna Alcala de Henares cu Alba-Iulia!

Lala 30 ianuarie 2012 at 16:14

Aiurelian nu mai fi papagal cum esti de obicei. Iti reamintesc, daca ai uitat, ca mai aveti 10% in sondaje. Deveniti din ce in ce mai mici pe zi ce trece si in conditiile date, in curand nu vei mai avea pentru cine injura. In rest toate cele bune.

Un albaiulian 30 ianuarie 2012 at 16:19

se poate un articol aici pe acest site fara sa apari tu mai injurist profesionist? Ai probleme grave cu partea aceea de deasupra gatului… asta rezulta din lipsa ta de coerenta in ceea ce scrii. Dar presupun ca esti ideal pentru cei care te sustin sa apari pe aceste site-uri.

Tudor 30 ianuarie 2012 at 15:06

Deplorabilule Aurelian, tu ai o gravă problemă cu capul!!!! Ăsta este comentariu??? CE-ai vrea să opreşti oamenii să-şi spună părerea? Ce-i cu îmroşcarea ta în stil securisto-comunist?? Ce vrei să dovedeşti ??? Că ai rămas pironit în anii dinainte de „89 ??? deplorabilule, oamenii sunt liberi, mai ales la Madrid !

P.S. şi mai de-te la şcoală şi învaţă să scrii, după aceea să citeşti, şi mai nşte-te o dată ca să poţi ajunge în sec. al XXI-lea !!!!

Aurelian 30 ianuarie 2012 at 16:56

Va place sau nu, astea sunt ONG-urile din strainatate si „Presedintii”, care se erijeaza in reprezentarea diasporei, in fata autoritatilor, si a societatii civile! Faptul ca acest Gainar, a mai facut „o gainarie”, ca sa demonstreze ca inca nu a murit, dupa un an de boala, atat el cat si nevastasa, si care au trait intretinuti de copii, nu spala „mocirla”, cu care anii de-a randul, a improscat diaspora romana din Spania, cu prestatiile lui marlanesti! Atat de recunoscut este de romanii din Spania, ca la Alegerile locale pentru Primaria din Alcala de Henares, un oras de peste 250.000 locuitori si in care traiesc peste 30.000 romani, acest Gainar in fruntea unei liste de 29 candidati, a castigat nici nai mult nici mai putin decat 107 voturi. Nu este decat un psihopat fara bun simt si rusine ca si Bianu Silviu, si este la libera alegere a postacilor, sa il pupe sau nu in fund!

Ioan 30 ianuarie 2012 at 17:30

du-te mă aiurelian la urgenţe că eşti în satre f. gravă cu capul şi după aceea, învaţă să scrii româneşte, vai de capul tău !!!

Aurelian 30 ianuarie 2012 at 21:32

Apropo „docentule”, cuvantul folosit de tine „SATRE”, ce inseamna, si ce radacini are?

Ioan 30 ianuarie 2012 at 21:53

şti tu bine ce înseamnă, înseamnă că eşti grav rău de tot, hai fugi la doctor!

G. Todea 30 ianuarie 2012 at 16:59

Gainar, Gainar ramane. Dati-i crezare lui Gainar! Gainar si clasa politica. Auzi vorba, cica s-ar protesta impotriva intregii clase politice, dar deocamdata se striga Jos Basescu, Jos Guvernul Boc!

oricum 30 ianuarie 2012 at 17:07

Oricum, se dovedeste ca la ultimele alegeri nu au votat atatia romani din diaspora, cat s-a raportat si mai ales pentru cine s-a facut furtul ! Probabil se vrea un alt furt de acel nivel, dar s-a cam dus dracului metoda !

Aurelian 30 ianuarie 2012 at 19:27

Discutam de alegerile organizate de statul spaniol, si de cele organizate de statul roman!

Bingo ! 30 ianuarie 2012 at 19:32

” Ai luat viteza” AURELIENE, vezi ca ai devenit incoerent, cred ca lipseste un – NU – din textul tau…

el cid 30 ianuarie 2012 at 22:03

aurelian este unul dintre ultimii aparatori ai PDL-ului si a lui Hava. Pe numele lui adevarat Gheorghe Gainar si-a transformat numele in renume facand mizerii si porcarii in tara despre care nu vrem sa discuitam.Este dub demnitatea noastra sa discutam jalnicele activitati ale lui gainar in romania

refugiat in spania, nu are altceva de facut decit sa traiasca pe spinarea copiilor si sa stea pe internet sa injure intr-un mod care ne face sa ne indoim de discernamintul sau.

grav bolnav (fizic este bine mersi)isi revarsa obsesiile si ideile fixe in presa din alba pe forumurile carora este foarte activ

Hava vad ca are „comunicatori” de nadejde. Babitchi in Alba Iulia si Gheorghe Gainar in Spania

Bravo Hava, ti-ai ales niste oameni pe cinste. Felicitari

1Q-Nicu 30 ianuarie 2012 at 22:50

@Aurelian. Ma gandeam ca mult mai indicat ar fi sa-l pupi tu in cur pe Gainar(ce nume predestinat) pentru ca esti mai aproape de el acolo in Spania si se pare ca ai ciugulit firimituri de pe masa respectivului iar acum nu te mai lasa sa le aduni nici pe cele de pe jos. Pentru ca si-a bagat dracul coada intre voi.Cu postarile de mai sus te-ai dat de gol.Cu siguranta tu traiesti in Alcala de Henares si cand afirm asta argumentez cu micile detalii pe care tu le dai despre Ghe.Gainar si actvitatea lui recenta.Cineva de aici din tara n-ar putea fi atat de informat despre „bucataria” lui Gainar.Prin Alba Iulia au ajuns stiri certe ca in Asociatia Culturala ASROMALCALA a intrat dihonia intre Gainar si mana lui dreapta(recte un secretar sau ma rog fost secretar) care se pare ca esti tu, cel inveninat,care semneaza Aurelian.O fi Gainar,-gainar,iar daca nu mai „ciugulesti graunte” de sub masa lui nu ne trimite pe noi sa-l pupam in fund. Fa-o tu ca esti mai aproape de el.

Aurelian 31 ianuarie 2012 at 0:11

Cat de curand va venii in Alba-Iulia ca sa-si incaseze „plata”, asa ca vei avea ocazia si tu sa fii in apropierea lui!

Aurelian 31 ianuarie 2012 at 2:09

Ziarele reprezinta „o sursa importanta de informatii”, chiar si pentru profesionisti. Serviciile profesioniste culeg pana la 70% din informatii citind si sintetizand „franturile” de informatii din Ziare. @1Q-Nicu, daca vrei sa cunosti viata diasporei din Spania, citeste „Roman in Lume”, si vei afla detalii interesante si picante, despre viata capsunarilor!

Comentariile sunt oprite