Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Proiectul „Euroleague” pentru CSU Alba Iulia, în aşteptare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia - CSM Targoviste 67Se cunoaşte deja faptul că CSU Alba Iulia a acceptat un „wild card” ce-i permite să joace în Euroleague, competiţia supremă a baschetului feminin continental, propunere venită prin intermediul fostului preşedinte al FRB, Carmen Tocală, actualmente secretar de stat. Zilele trecute, Daniel Breaz, rectorul Universităţii „1 Decembrie 1918” s-a aflat în Bucureşti, pentru o nouă rundă de discuţii pe această temă. „Proiectul merge înainte, pentru că nu este un subiect legat doar de CSU Alba Iulia. În maximum 10 zile vom cunoaşte date concrete legate de participare, finanţare, jucătoare etc”, a spus Daniel Breaz. În actualele condiţii momentan campania de transferuri s-a blocat sigure fiind româncele Alexandra Uiuiu, Mihaela Gherman şi Elisabeth Pavel (Flying Foxes Viena), împreună cu americanca Valencia McFarland, aşteptându-se stabilizarea situaţiei referitoare la prezenţa în „Euroleague”. Printre numele vehiculate care pot ajunge la Alba Iulia sunt Gabriela Mărginean, Claudia Pop, Florentina Paşcalău, Chrissy Givens sau Sasa Cadjo.

Daniel Breaz a ţinut să infirme şi speculaţiile iscate de posibila venire la Alba Iulia a lui Florin Nini, selecţionerul echipei naţionale. „Nu se pune problema de aşa ceva. Miroslav Popov este un antrenor foarte respectat, pe care îl admirăm şi care are semnat un nou contract cu clubul nostru”, a conchis şeful instituţiei de învăţământ superior.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș, eliminată în sferturile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3). Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea