Rămâi conectat

Curier Județean

Proiectul Biblioterapia continuă și în luna septembrie, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Tema propusă: „Despre motivație și success. Cum să îți stabilești obiectivele în viață”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Proiectul Biblioterapia continuă și în luna septembrie, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Tema propusă: „Despre motivație și success. Cum să îți stabilești obiectivele în viață”

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba organizează și în această lună o nouă activitate ce face parte din proiectul 3.30 Biblioterapia. Pe lângă comunicarea publică a colecției de carte de specialitate, proiectul are în vedere furnizarea de informații de interes din domeniul psihologiei și al psihoterapiei aplicate. În acest scop, psihoterapeutul Cosmin Bara coordonează implementarea lunară a proiectului, prin dezbaterea online a unor teme de interes general.

Activitatea din luna septembrie va avea loc în data de 28 septembrie 2021, la ora 17:00 și se va desfășura sub forma unui atelier transmis live, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba. Tema propusă de psihoterapeutul Cosmin Bara pentru luna septembrie este „Despre motivație și success. Cum să îți stabilești obiectivele în viață”. Evenimentul va mai găzdui și prezentarea câtorva cărți de specialitate care să susțină din punct de vedere teoretic tema prezentată în cadrul atelierului. Acestea sunt: Abraham Maslow H., Motivaţie şi personalitate, Bucureşti, Trei, 2007; Nigel Cumberland,100 de paşi pentru o viaţă de succes, București, Editura Niculescu, 2017; Napoleon Hill, W. Clement Stone, Cheia succesului: gândirea pozitivă.. Bucureşti, Curtea Veche, 2012; Peg Dawson, Richard Guare, Cum să creşti un copil inteligent şi de succes, București, Litera, 2016; Daniel Goleman, Inteligenţa emoţională, cheia succesului în viaţă, Bucureşti, Allfa, 2004. Cărțile fac parte din colecția de carte de psihologie a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba și pot fi împrumutate pentru studiu de către abonații bibliotecii.

Proiectul 3.30 Biblioterapia face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba iar pe perioada stării de alertă generată de pandemia Covid-19, proiectul se va desfășura online, urmând ca după stoparea pandemiei aceste întâlniri să se desfășoare cu public. Organizatorii proiectului 3.30 Biblioterapia sunt Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea