Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie:

”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru a finaliza discuția pentru 3 proiecte importante pentru oraș.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Astfel, la sfârșitul lunii mai vor începe lucrările pentru noua creșă pentru care contractul este semnat și aprobat și despre care am discutat într-o postare anterioară.

A doua chestiune pe care am reușit să o deblocăm este reluarea lucrărilor la noul stadion, lucrare începută pe care dorim să o finalizăm în acest an.

Nu în ultimul rând am stabilit cu responsabilii din minister detaliile privind construcția noului sediu al primăriei orașului, lucrare pe care așa cum am discutat la începutul mandatului meu, o să o facem doar după ce terminăm de introdus apa,canalul și asfaltăm toate străzile din oraș și satele aparținătoare.

Citește și: HARTĂ| Adio bariere si serpentine între Teiuș și Blaj, pe DN 14B: Care sunt variantele de traseu ale drumului național, după reabilitare

Iată că punem pe lista de priorități și noul sediu al primăriei orașului nostru deoarece după cum știți cea veche s-a prăbușit la propriu în timpul administrației de tristă amintire…

Chiar dacă drumul până la București este unul obositor, sunt mulțumit la finalul acestei zile de ceea ce am rezolvat.

Mulțumesc mult domnului europarlamentar Victor Negrescu pentru sprijinul dat în demersul nostru”, a scris primarul Mirel Vasile Hălălai.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea