Rămâi conectat

Ştirea zilei

Proiecte mari pentru orașul Teiuș, în anul 2021: Rețele de canalizare, gaze naturale, apă și modernizarea străzilor, anunță Mirel Hălălai

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mirel Hălălai, primarul orașului Teiuș, a discutat în cadrul unei emisiuni la Radio Unirea FM, referitor la proiectele legate de infrasctrura orașului, care urmează să fie derulate pe parcursul anului 2021.

„Încă avem străzi care nu au utilitățile necesare, mă refer la rețeaua de canalizare, încă mai avem așa ceva, avem satele noastre care sunt deficitare din punct de vedere al canalizării, avem de asemenea mare nevoie să introducem gazul metan în zona industrială a orașului nostru, respectiv în satele aparținătoare orașului și cartierul Coșlariu Nou.

Apă potabilă, avem nevoie să schimbăm rețelele de apă potabilă, vechi de peste 40 de ani, mai avem încă străzi pe care trebuie să facem acest lucru. Undeva în jur de 15-20%, cel puțin, va trebui să intervenim să schimbăm aceste rețele.

Teiușul, de asemenea se află într-un program amplu de reabilitare, privitor la rețelele mari de apă, ale Apei CTTA, dar noi vom veni și noi cu contribuția noastră ca să putem mișca puțin mai mult, în așa fel încât să putem crea niște condiții de viață mai bune.

Avem nevoie să modernizăm străzile. Acest lucru nu se poate face decât după ce terminăm partea de canalizare și apă, care este absolut necesară într-o localitate, altfel muncim degeaba. Toate trebuie luate cu cap, chiar dacă asta înseamnă să ne aglomerăm, chiar dacă asta înseamnă să aducem un deserviciu cetățenilor, dar la capătul acestui deranj avem niște străzi frumoase de care eu, personal, sunt mândru”, a transmis Mirel Hălălai, primaru orașului Teiuș, la Radio Unirea FM.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea